Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinden önce yumurta çatlamasi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

venus-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
398
363
53
Kizlar slm,
Sali günü klomensiz 2 yumurtam vardi biri 16.7 mm biri 14.10 mm. Doktor cuma gunu yani yarin sabah icin çatlatma iğnesi verdi.Iğne günü ve oncesinde iliski olmasin dedi.
Şimdi asıl sorun ben bugün yumurtamin çatladigini düşünüyorum.Biraz ağrim ve akintim var.Sizce doktor yapmayin demesine ragmen bugun iliski olsami? Eger gercekten çatladiysa bu ayi kacirmis olurum çunku. Veya catladiysa buna ragmen ignede olmak tehlikeli olur mu?
(Ovulasyon testi yapicam)
Bu durumu yaşayan var mi? Ne yapmam lazim?
Screenshot_20180830-142815_Gallery.jpg

Son düzenleme:
Kizlar slm,
Sali günü klomensiz 2 yumurtam vardi biri 16.7 mm biri 14.10 mm. Doktor cuma gunu yani yarin sabah icin çatlatma iğnesi verdi.Iğne günü ve oncesinde iliski olmasin dedi.
Şimdi asıl sorun ben bugün yumurtamin çatladigini düşünüyorum.Biraz ağrim ve akintim var.Sizce doktor yapmayin demesine ragmen bugun iliski olsami? Eger gercekten çatladiysa bu ayi kacirmis olurum çunku. Veya catladiysa buna ragmen ignede olmak tehlikeli olur mu?
(Ovulasyon testi yapicam)
Bu durumu yaşayan var mi? Ne yapmam lazim?
Eki Görüntüle 2183773
Bence ilişki olsun. Doktor işi sağlama almak için ilişki istememiştir. Ama belli ki yumurtan çatlamış. Yoksa akıntın da olmazdı ağrında. Boşa gitmesin bu ay. Çatlatma iğnesi diğer küçük olan yumurta için işe yarar yine.

Tesekkurler E Efulimm41 :KK74:çokmu tuhaf bir soru sordum anlamadim kimse yazmamış. Doktor iliskinin yumurtayı erken çatlatacağını söyledi o sebeple perhiz verdi.Ovulasyon testime göre kesin çatladı diyebilir miyim?

Tesekkurler E Efulimm41 :KK74:çokmu tuhaf bir soru sordum anlamadim kimse yazmamış. Doktor iliskinin yumurtayı erken çatlatacağını söyledi o sebeple perhiz verdi.Ovulasyon testime göre kesin çatladı diyebilir miyim?
İlişki yumurtayı erken çatlatmaz yanlış anlamışsın onu. Bazı doktorlar yumurtlama gününden önce 3-4 gün perhiz verir sperm biriksin garanti tutsun diye.
Ayrıca ovülasyon testine göre çatladı diyebilirsin. Başka belirtiler de varmış zaten.

Aynı durum bende de var bugün eşim tahlil verdigi icin 3 günlük perhizle gittik doktora bende yumurta takibi icin gittim klomensiz 23mm yumurta olusmus hemen catlatma ignesi yaptilar ve 36.saat iliski olsun dedi fakat cok agrim var erken catlarsa kacirmis mi oluruz :KK64:

Bu arada canım maşallah ocak batından hatırlıyorum bebişin büyümüş çok az kalmış saglikla kucağına alirsin insallah :KK200: E Efulimm41

Back