Kan testi ver canim eger deger 2ye katlamissa gebelik var düşerse igne etkisi 1 hafta sonra tekrar deneyinmerhaba kizlar 17.11.2020 catlatma ignesi oldum 4 gun iliskiye girdim ondan sonra bu gune kadar iliski olmadi ilk testimi 23.11.2020 de yaptim hayalet cizgiyi gordum 27.11.2020 de kan testi yaptim 40.85 cikti aksam test yaptim yine hayalet cizgi cikti sizce hamilemiyim yoksa hala ignenin etkisi mi ? Bugun yine test yapsam mi ???
Canım yumurta çatladıktan 15 gün sonra hamilelik yoksa adet başlar 19 gün olmuş başlamamış ümitlendirmek istemem ama hamilesin bence bi tane daha test al sabah ilk idrarla tekrar yap bizede foto at belirtilerinde hamilelik belirtileriyle aynı inş vardırHanımlar iğnenin üzerinden 19 gün geçti ve dün adet günümdü olmadım. Normalde iğnenin 14 ya da 15. Gününde adet olmak gerekirmiş. Ben kendi tarihimi bekledim. 13. Günü erken gebelik testinde silik pozitif gördüm. Sonra ki günler normal testte aşırı silik olarak gördüm. Test yapmayı bırakalı 3 gün oldu. Sorum şu adet olacak gibi hissediyorum böyle garip ağrılarım var ama ara ara geliyor bakıyorum olmamışım. Bel ve sırt ağrım var ama adet öncesi ağrı gibi de değil. Yumurtam çatladı ve ilişki yaşadık doktorun dediği tarihlerde. Salı kontrolüm var inşallah hamileyimdir. Yani adet belirtileri yaşayıp hamile kalan var mı aranızda? Böyle tetikteyim ve korkuyorum açıkçası.
Evet öyle düşündüm ama bugün çok ağrım vardı daha sonra tuvalete gittim iki damla kahverengi akıntı geldi. Şimdi ise hiçbir şey yok. Ve ağrım var ya bilmiyorum yerleşmemi dicem kafam karışık. Yarın da böyle olursa yani hiçbir şey gelmezse doktorumu arıcam.Canım yumurta çatladıktan 15 gün sonra hamilelik yoksa adet başlar 19 gün olmuş başlamamış ümitlendirmek istemem ama hamilesin bence bi tane daha test al sabah ilk idrarla tekrar yap bizede foto at belirtilerinde hamilelik belirtileriyle aynı inş vardır
Cnm kan testi yap orda cikar insallah hamilesindir rabim isteyen herkeze nasip etsin ❤Hanımlar iğnenin üzerinden 19 gün geçti ve dün adet günümdü olmadım. Normalde iğnenin 14 ya da 15. Gününde adet olmak gerekirmiş. Ben kendi tarihimi bekledim. 13. Günü erken gebelik testinde silik pozitif gördüm. Sonra ki günler normal testte aşırı silik olarak gördüm. Test yapmayı bırakalı 3 gün oldu. Sorum şu adet olacak gibi hissediyorum böyle garip ağrılarım var ama ara ara geliyor bakıyorum olmamışım. Bel ve sırt ağrım var ama adet öncesi ağrı gibi de değil. Yumurtam çatladı ve ilişki yaşadık doktorun dediği tarihlerde. Salı kontrolüm var inşallah hamileyimdir. Yani adet belirtileri yaşayıp hamile kalan var mı aranızda? Böyle tetikteyim ve korkuyorum açıkçası.
ben hamıle oldugumu tam da adet olmama gereken gunde ogrenmıstım elimde kan sonucum vardı degerımde 310 du buna ragmen adet olacam sandım adet olcakmısım gıbı agrım vardı cünküEvet öyle düşündüm ama bugün çok ağrım vardı daha sonra tuvalete gittim iki damla kahverengi akıntı geldi. Şimdi ise hiçbir şey yok. Ve ağrım var ya bilmiyorum yerleşmemi dicem kafam karışık. Yarın da böyle olursa yani hiçbir şey gelmezse doktorumu arıcam.
Canım naptın regl oldun muEvet öyle düşündüm ama bugün çok ağrım vardı daha sonra tuvalete gittim iki damla kahverengi akıntı geldi. Şimdi ise hiçbir şey yok. Ve ağrım var ya bilmiyorum yerleşmemi dicem kafam karışık. Yarın da böyle olursa yani hiçbir şey gelmezse doktorumu arıcam.
Oldum hatta kistlerim patladı yani simsiyah ve çamur gibi geliyor. Aşılama düşünüyoruz. Ama ne yapacağıma karae veremedim. Alttan muayene bile beni gererken şimdi içime iğne giricek.Canım naptın regl oldun mu
İnanır mısın benim de öyleydi. 14. Gün test pozitif çıktı. 18. Gün kendi adet tarihime denk geliyordu yine olmaadım ama ertesi gün yani iğnenin 19. Günü oldum ümit et ama kaptırma kendini lütfen.Kızlar bana da yardımcı olur musunuz . 21 kasımda çatlatma iğnesi oldum . İğne gününüde sayarsam bugün 16. Günüm ama regl belirtim yok . 10. Gün falan kan vermiştim 1.40 çıkmıştı sizce yükselme olmuş mudur bu aralıkta . Beklesem mi kendi regl günüme de 3 gün falan var . İnşallah regl olmam
Benimde öyleydi iğnenin 19. Günü adet oldum. Lütfen kaptırmayın kendinizi. İnşallah hamilesinizdir. Ama adetiniz üç gün geçmeden karar vermeyin bir şeylere. Sonucu hüsran oluyor yeni yaşadım.,Bende sat 19 kasım bat 20 aralık 4 aralık çatlama iğnesi vurdum bakalım şuan ağrılarım var sol kasıkta bu iğne ishal yaptı beni beyaz kremsi akıntı var şeffaf akıntı var jölemsi dua edin kızlar nolur olsun tutunsun bebeğimizz
Çünkü iğne bildiğiniz bütün hamilelik belirtilerini yaşatıyor. Özellikle göğüs ucu sızlaması büyümesi ve akıntı adet olana kadar su gibi akıntım vardı baya da yoğundu.Benimde öyleydi iğnenin 19. Günü adet oldum. Lütfen kaptırmayın kendinizi. İnşallah hamilesinizdir. Ama adetiniz üç gün geçmeden karar vermeyin bir şeylere. Sonucu hüsran oluyor yeni yaşadım.,
Bende dün çatlatma iğnesi vurdum da acaba sen çatladığını hissettin mi herhangi bir belrti oldu mu çatladığını düşündürtücekmerhaba kızlar ben 3 aralıkta iğne oldum beklenen adet tarihim 22 aralık sizce ne zaman test yapmalıyım tecrübesi olanlar yorum yapabilir mi şuan hiç zaman geçmiyor benim için aynı tarihlerde iğne olanlar belirtileriniz varmı , benim hiç belirtim iğneden sonra olmadı ama şuan sanki ayakta durdukça biraz sızı oluyor bazen sağ kadığımda bazen sol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?