- 8 Aralık 2014
- 199
- 36
- 118
- 36
- Konu Sahibi dilgusah3455
10 aralikta catlatma ignesi oldum testte aldım ama yapamadım çıkmaz diye ... sizlerde durumlar nedir ? Ne zaman sonra yaptiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaparsanız sonucunuzu yazar mısınız10 aralikta catlatma ignesi oldum testte aldım ama yapamadım çıkmaz diye ... sizlerde durumlar nedir ? Ne zaman sonra yaptiniz?
Yazarim tabi ama yapmayı düşünmüyorum daha 12 gun oldu iğne olali sanırım daha erkenYaparsanız sonucunuzu yazar mısınız
12 gün oldu ben iğne olalı sanırım daha erken dimi?Ben tam beklenen adet gününde yapmıştım. Ovitrelle olmuştum, 16. Gün öğrendim
Az kalmış ilk deneme mi pekiYazarim tabi ama yapmayı düşünmüyorum daha 12 gun oldu iğne olali sanırım daha erken
Evet etkendir daha. En az 2 gün daha bekleyin çünkü ignedeki hormondan dolayı yalancı pozitif cikabilir12 gün oldu ben iğne olalı sanırım daha erken dimi?
Merhabalar bende 16 aralıkta iğnemi oldum bugün 7. Günüm idrar testim pozitif cıktı kan testindede beta hcg 14.41 çıktı sizce hamilemiyim yoksa erkenmi yaptım10 aralikta catlatma ignesi oldum testte aldım ama yapamadım çıkmaz diye ... sizlerde durumlar nedir ? Ne zaman sonra yaptiniz?
Çok erken hem de şuan iğneden sebep büyük ihtimalle hamile çıkıyorsunuzMerhabalar bende 16 aralıkta iğnemi oldum bugün 7. Günüm idrar testim pozitif cıktı kan testindede beta hcg 14.41 çıktı sizce hamilemiyim yoksa erkenmi yaptım
Çok erken hem de şuan iğneden sebep büyük ihtimalle hamile çıkıyorsunuz
Zaten döllenme yerleşme en az 6 gün sürüyorMerhabalar bende 16 aralıkta iğnemi oldum bugün 7. Günüm idrar testim pozitif cıktı kan testindede beta hcg 14.41 çıktı sizce hamilemiyim yoksa erkenmi yaptım
Doktorda öyle dedi ama beklemek cok zor geliyor beklicez mecburÇok erken hem de şuan iğneden sebep büyük ihtimalle hamile çıkıyorsunuz
14. Gün tekrar edicem kan testiniZaten döllenme yerleşme en az 6 gün sürüyor
Merhaba aşılama mı sadece çatlatma iğnesi mi oldunuz ben de 14ündr çatlatma 16sında aşılama oldumMerhabalar bende 16 aralıkta iğnemi oldum bugün 7. Günüm idrar testim pozitif cıktı kan testindede beta hcg 14.41 çıktı sizce hamilemiyim yoksa erkenmi yaptım
Çatlatma iğnesi sadece insallah ikimizde mutlu haberler alırızMerhaba aşılama mı sadece çatlatma iğnesi mi oldunuz ben de 14ündr çatlatma 16sında aşılama oldum
Ama şöyle düşünüyorm eğer yalancı pozitifse beta hcg oranı düşmesi gerekir 2 gün sonra tekrar test yapıp yükselmişmi diye bakarak anlayabilirmiyim acabaMerhaba aşılama mı sadece çatlatma iğnesi mi oldunuz ben de 14ündr çatlatma 16sında aşılama oldum
Benim 1 çocuğum daha var bu 2.gebeligim olucak evet ilkAz kalmış ilk deneme mi peki
7.gun çok erken benim 12 gün oldu ben bile hala yapmıyorum en az 14 gün diye biliyorum iğnenin içinde de hamilelik hormonu olduğundan test pozitif çıkabiliyor.Merhabalar bende 16 aralıkta iğnemi oldum bugün 7. Günüm idrar testim pozitif cıktı kan testindede beta hcg 14.41 çıktı sizce hamilemiyim yoksa erkenmi yaptım
İnşallah hamilesinizdir14. Gün tekrar edicem kan testini
Buda yanlış çünkü tamamen sıfırlanıp tekrar artan hcg de oluyorAma şöyle düşünüyorm eğer yalancı pozitifse beta hcg oranı düşmesi gerekir 2 gün sonra tekrar test yapıp yükselmişmi diye bakarak anlayabilirmiyim acaba
Ya ben de o kadar test yapmak istiyorum ki kendimi zor tutuyorum bence hiç idrar testi yapma kanı bekleAma şöyle düşünüyorm eğer yalancı pozitifse beta hcg oranı düşmesi gerekir 2 gün sonra tekrar test yapıp yükselmişmi diye bakarak anlayabilirmiyim acaba