• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benbirdost

‍‍‍
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7.738
Puanlar
198
Kızlar bugün iğnemin 14.günü test yaptım negatif.. :(:(:(
Iğneden kaç gün sonra test yaptınız..??

Testlerde negatif olup kanda hamile olduğunu öğrenen var mı??

Evde yaptığım testler negatif olunca kan testi yaptırmak gelmiyor içimden :(:(:(

Bende 14.gun test yaptim pozitifti canim acile gittim kan verdim 6.17 ertesi gun 4.19 dustu galiba iğnemdendi ya da neydi anlamadim en iyi adet gecikmesini beklemek benm bugun adet günümdü gelen olmadi bakalım hayirlisi

Bende 14.gun test yaptim pozitifti canim acile gittim kan verdim 6.17 ertesi gun 4.19 dustu galiba iğnemdendi ya da neydi anlamadim en iyi adet gecikmesini beklemek benm bugun adet günümdü gelen olmadi bakalım hayirlisi
Aa gerçekten mi?
Sen hamileydin diye okumuştum hatta dua et banada dedim ama geri düştüğünü bilmiyordum...
Inşallah adet olmayız canım ya...

Aa gerçekten mi?
Sen hamileydin diye okumuştum hatta dua et banada dedim ama geri düştüğünü bilmiyordum...
Inşallah adet olmayız canım ya...
Inşallah kuzum o.zman da demiştim 6.17 cok düşük geldi bana diye doktor 2 gun sonra tekrarlayalım dedi ertesi gun gittim 4.19 cikti :(

Inşallah kuzum o.zman da demiştim 6.17 cok düşük geldi bana diye doktor 2 gun sonra tekrarlayalım dedi ertesi gun gittim 4.19 cikti :KK43:
Demek ki sonraki yorumlarını görmemişim sürekli o topikteyim ama sürekli yorum yapılınca kaçırmışım..
Üzülme canım ya belki tekrar yükselir.. senin gibi birisininse değeri başta yüksek çıkmış sonra düşüşe geçmiş bi kaç gün sonra tekrar yükselmiş..
Böyle bişey yaşayan var burda okumuştum..
Inşallah seninde öyle olur...
Benimde beyaz akıntım var ama çok yoğun değil adet öncesi olan akıntıdan işte..
Yani adet olucam :(:(:(

Demek ki sonraki yorumlarını görmemişim sürekli o topikteyim ama sürekli yorum yapılınca kaçırmışım..
Üzülme canım ya belki tekrar yükselir.. senin gibi birisininse değeri başta yüksek çıkmış sonra düşüşe geçmiş bi kaç gün sonra tekrar yükselmiş..
Böyle bişey yaşayan var burda okumuştum..
Inşallah seninde öyle olur...
Benimde beyaz akıntım var ama çok yoğun değil adet öncesi olan akıntıdan işte..
Yani adet olucam :KK43::KK43::KK43:
Saol kuzum bende sabah adet oldum hayirlisi artik yine uzun bir bekleyiş beni bekliyor

Back