Gebeliğe Hazırlık Catlatma ignesinden kac gun sonra adet oldunuz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Meri _k

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2019
21
8
6
Mrb arkadaşlar. Ayın 17 sinde catlatma ignesi olmuştum. Normalde gebelik olusmazsa 14. Gün adet olmamız gerekmiyor mu ? Yada hamile kalamayıp catlatma iğnesiyle geç adet olan var mı?

Mrb arkadaşlar. Ayın 17 sinde catlatma ignesi olmuştum. Normalde gebelik olusmazsa 14. Gün adet olmamız gerekmiyor mu ? Yada hamile kalamayıp catlatma iğnesiyle geç adet olan var mı?
Bugün aynı soruyu doktora sordum canım. 14. Gün veya birkaç gün sonra olmak gerekiyor olmamışsa zaten gebelik vardır dedi. Ben zaten benimki düzensiz geç oluyor dediğimde yumurta büyüdü çatlatma iğnesi yapıldı tam tarihinde olursun dedi

Ya ben olamadım kıvranıyorum 2 gündür sancidan ama adet olamadım aceba bu iğne kist faln yapar mı. Doktora gidim diyorum yağmurlu havada hiç dışarı çıkasım yok

Canim ben 2 kere denedim 14 ve 15. Gunler adet oldum.

Merhaba kızlar bende 18 aralıkta catlatma iğnesi oldum. 3 ocak bat imdi yani dün adet olmam gerekiyordu olmadı bugünde olmadı bugün catlatma iğnesinin 17. Gunu adetten 4 gün önce yanı 31 aralıkta evde test yaptım negatif cıktı şimdi çok sabirsizlaniyorum adet olacak miyim yoksa hamile miyim değil miyim diye

Ne yaptınız acaba baya geçmiş üstünden ama merak ettim

Canim benim ilki kimyasal gebelik oldu degerim dustu. Ikincisi olmadi. Sebebi de yok bilmiyorum nasip degilmis sanirim.
Çatlatma iğnesi kullanımnda düşük vs daha çok görülüyomuş zaten gebelik olanların bileoğu düşük ondan olabilir bende klomen kullandım cumartesi doktora gidicem inşallah iğne vermesine gerek kalmaz çatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…