M miray30 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2015 67 18 38 39 26 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi miray30 #1 Merhabalar.ben dün çatlatma iğnesi oldum.Fakat akşamına çamaşırımda kahverengi leke gördüm çokaz.ertesi günüde yine kahve leke vardı.neden olabilir acaba.Bu durumu yaşayanlar var mı
Merhabalar.ben dün çatlatma iğnesi oldum.Fakat akşamına çamaşırımda kahverengi leke gördüm çokaz.ertesi günüde yine kahve leke vardı.neden olabilir acaba.Bu durumu yaşayanlar var mı
R Ruhen61 Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2019 182 93 18 44 26 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi miray30 #2 miray30 .!.: Merhabalar.ben dün çatlatma iğnesi oldum.Fakat akşamına çamaşırımda kahverengi leke gördüm çokaz.ertesi günüde yine kahve leke vardı.neden olabilir acaba.Bu durumu yaşayanlar var mı Genişletmek için tıkla... Yumurtamız çatladığında olabiliyor sorun yok yani
miray30 .!.: Merhabalar.ben dün çatlatma iğnesi oldum.Fakat akşamına çamaşırımda kahverengi leke gördüm çokaz.ertesi günüde yine kahve leke vardı.neden olabilir acaba.Bu durumu yaşayanlar var mı Genişletmek için tıkla... Yumurtamız çatladığında olabiliyor sorun yok yani