Çatlatma iğnesinden 12 gün sonra hcg 2,17 😓

Sultan3434

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2019
357
184
35
Selam kızlar
Ovitrelle iğneden sonra 10-11. Günler idrar testinde silik çizgiyi görmüştüm 12. Gün de ultra gebelik testi yaptım onda çizgi çıkmamıştı bi daha kan testi verdim hcg 2,17 çıktı. Adetime 3 gün var böyle olup hamile olan oldu mu aranızda her ay olumsuzlukla karşılaşıyorum çok yoruldum

Ilk testiniz igne etkisiyle pozitif cikmis malesef bu saatten sonra pozitif olmaz. Ama üzülmeyin ovitrelle tedavisi cok basit bir tedavidir cok fazla umut baglamayin tekrar denemelerinizde olacaktır

2. Kez klomen ve çatlatma iğnesi kullanışımdı. Artık tüp bebek zamanı geldi
Dedigm gbi yumurtan normaldede büyüyüp catliyosa bu tedaviler basit seyler. Normal iliskiye grmekle bi farkı yok. Tüp bebekle hamileyim korkulck bi durum degil biraz daha bekleyn

Dedigm gbi yumurtan normaldede büyüyüp catliyosa bu tedaviler basit seyler. Normal iliskiye grmekle bi farkı yok. Tüp bebekle hamileyim korkulck bi durum degil biraz daha bekleyn
Gözünüz aydın olsun yumurtam çatlıyor ama hamile kalamıyorum 2,5 sene oldu evleneli yaşım da geçmeye başladı o yüzden tüp bebek yaptırcam

Gözünüz aydın olsun yumurtam çatlıyor ama hamile kalamıyorum 2,5 sene oldu evleneli yaşım da geçmeye başladı o yüzden tüp bebek yaptırcam
Sağol canım senin içinde hayırlısı olsun inan korkulacak bir şey değil gelip geçiyor .başlamak önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…