Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlatma iğnesini yaptıktan sonra sankı karnımda kasıklarımda bırseyler Batı'yo hareket edıyo kendimi şiş balon gıbı hıssedıyorum mıdem bulanıyo geceleri ateşden kıyafet gıyıyorum sankı sıcak basması oluyo neden böyle acaba ya yaşayan varmı bunları
Çatlatma iğnesini yaptıktan sonra sankı karnımda kasıklarımda bırseyler Batı'yo hareket edıyo kendimi şiş balon gıbı hıssedıyorum mıdem bulanıyo geceleri ateşden kıyafet gıyıyorum sankı sıcak basması oluyo neden böyle acaba ya yaşayan varmı bunları
cnm bunlar iğnenin verdiği progesteron hormonunun yaptığı belirtiler.. kendini dinleme yoksa psikolojik olarak çok fazla belirti yaşıyo insan maalesef cnm.. inş. tutunmuştur kuzucuğun sana