çatlatma iğnesi

Kızlar çatlatma iğnesinden hamile kalanlar, iğneden kaç gün sonra pozitif sonuç aldılar lütfen paylaşırmısınız?????
CANIM BEN 12.03.2015 TE İGNEMİ YAPTIRDIM ERTESİ GUN ASILAMA OLDU 25 MARTTA DA HAMİLELİĞİMİ ÖGRENDİM CATLATMA İGNESI OLARAK NE KULLANDIN BANA OVITRELLE 250 MG PEK FAYDA ETMİYORDU. DOKTORUMA SOYLEDİM PREGNYL BULABİLİRİM KAC MG SOYLERSENIZ ONU YAPTIRAYIM DIYE BULDUM VE VURULDUKTAN SONRA KALCADAN VURDUM BI SURE YATTIM İYİCE DAGILMASI İÇİN HEMSİRE KALKMA DEDİ GERİ GELİR ONU DA BELİRTEYIM HABERİNİZ OLSUN ..
MERHABALAR BENDE 11.02.2015 DE ÇATLATMA İĞNESİ VURULDUM BUGÜN TEST YAPTIM HAFİFTEN ÇİZGİ ÇIKTI BELİRLİ BELİRSİZ SİZCE HAMİLEMİYİMDİR LÜTFEN YARDIMCI OLUNN..
CANIM TESTTE HAFİFTEN BELİREN CİZGİ EGER ERKEN HAMİLELİK TESTİ DEĞİLSE POZİTİFTİR

AYNEN CANIM BANA DA YAPIYOR İNSALLAH HAMİLE KALIRSINDA DOKTOR DOZAINI ARTTIRIR :)
BANA 200 MG VERDİ BUGUN COK BAS DÖNDURUYOR AMA OLSUN HERSEYE DEGER :)

Valla ben 100 mg kullanıyorum çalışırken duramıyorum ayakta tek sağlıkla olsunda razıyım benim bu ilk defa çatlatma iğnesi insallah olur bu arada çok sewindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

AMİN CANIM RABBİM SİZEDE NASİP ETSİN SADECE SİZE BİRAZ UMUT OLMAK İÇİN YAZIYORUM İNAN.. BÜNYE Bİ SURE SONRA ALISIYOR AMA TOK KARNINA İÇ MUTLAKA BAS DÖNME ETKİSİ AZALIYOR BIRAZ DAHA .. RABBİM SİZELERE DE NASİ ETSİN BENIM KACINCI TEDAVIM KACINCI CATLATMA İGNEM İNAN SAYISINI UNUTTUM .. RABBİM KİMSEYI HASRET BIRAKMASIN ..

Aminn canım aminn peki sen hiç belirti yaşadınmı adet olcakmış gibi mesela idrar testi yaptınmı hiç günün gelmeden

Herkese merhaba.sizlere bişey sormak istiyorum 25 martta çatlatma iğnesi vuruldum adetim 2 gün gecikti kasıklarımda batmalar arada giren sancılar var.sarı akıntı var birde aşırı.sürekli ıslaklik hissedip kontrol ediyorum ama bişey yok hamile olabilme ihtimalim nedir bel ağrımda vardı. Kasiktaki sancı gaz yapıyor. Sizden acil cevap bekliyorum uyku tutmuyor

Merhaba canım bende 25 martta ilk defa çatlatma iğnemi olmuştum bendede kahverengi lekelenmeler geliyodu sürekli ama dün kanda test yaptım yine negatif çıktı normalde seninde kanda yaptırman lazım canım inşallah hamilesindir

ben 11 nisanda çatlatma iğnesi olacağım, doktor 2 hafta bekle adet olmazsan gebelik oluşmuş mu diye bakalım dedi. progestan da verdi. çalışmalar devam bakalım. şimdiden gün sayıyorum.

ben 11 nisanda çatlatma iğnesi olacağım, doktor 2 hafta bekle adet olmazsan gebelik oluşmuş mu diye bakalım dedi. progestan da verdi. çalışmalar devam bakalım. şimdiden gün sayıyorum.
merhaba belikov bende fostimon 75 kullandım bugun doktora gideceğim bakalım çatlatma iğnesi yapacakmı gecen ay yapmadı bakalım bugun sonuç ne olacak çatlatma ignesini ne zaman olacağını neye göre tespit edip su gun yapılacak diyor

yumurtanın büyümesine göre çatlatma iğnesi zamanını belirliyor. normalde benimkinin 4 gün önce gerekli büyüklüğe ulaşması gerekiyordu ama benim yumurtalarım düzgün çalışmıyormuş. bugün 18 mm, 4 gün önce 12 mm idi. bu hıza bakarak 2 gün sonra 22mm olacağını öngördü, 22 olunca çatlatalım dedi.

bende iki gün önce çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim.progestan 200 mg kullanıyorum bakalım ne olacak
aynen bende progestan kullanıyorum gece yatmadan 1 tane alıyorum. test yapmak için 10 gün daha bekleyeceğim, geri sayımdayım hadi bakalım. benden 2 gün sonra da senin teste bakarız.

Merhaba;
Yeni üye oldum 2 yıllık evlıyım bende 08.07.2015 tarıhınde catlatma iğnesi oldum. 16.07.2015 de adet olmam gerekıyordu. İgne olmamın uzerınden 15 gun gectı henuz hasta olmadım . Aranızda bu durumla karsılasan var mı lutfen cevap verın. Sızce daha ne kadar beklemelıyım tahlıl ıcın. Sımdıden tesekkurler....

Cevabın ıcın cooook tesekkur ederım. Ne kadar kendımı umutlandırmamaya calıssamda dun test yapıp olumsuz olunca cok canım yandı. 2 senelık evlıyım ve 15 aydır bebek ıstıyoruz gercı 2 aydır doktor kontrolundeyım. Hafta sonuna kadar beklıycem.

Umutsuz da olma ama bu sefer olmazsa başka sefere olur Allah'ın izniyle.. Ben 3 sene tedavi gördüm öyle oldu. Senin de öyle olacak diye birşey yok ama hemen ümitsiz olma :)
İnşallah güzel haberler verirsin sen de burda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…