çatlatma iğnesi

Pembepanterr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
3.469
3.293
Kızlar çatlatma iğnesinden hamile kalanlar, iğneden kaç gün sonra pozitif sonuç aldılar lütfen paylaşırmısınız?????

MERHABALAR BENDE 11.02.2015 DE ÇATLATMA İĞNESİ VURULDUM BUGÜN TEST YAPTIM HAFİFTEN ÇİZGİ ÇIKTI BELİRLİ BELİRSİZ SİZCE HAMİLEMİYİMDİR LÜTFEN YARDIMCI OLUNN..

MERHABALAR BENDE 11.02.2015 DE ÇATLATMA İĞNESİ VURULDUM BUGÜN TEST YAPTIM HAFİFTEN ÇİZGİ ÇIKTI BELİRLİ BELİRSİZ SİZCE HAMİLEMİYİMDİR LÜTFEN YARDIMCI OLUNN..
Canım bir haftada belli olmazki o iğnenin etkisi, ben iğneden 15 gün sonra adet oldum malesef

Selam kizlar ben catlatma ignesiyke hamile kaldim...bir kizim.var ignenin 15 gun gecmesi.lazimmm.ben igneden.11 gun evde test yapmistim.cikmamisti negatiftu sonra aset gunumde yaptimmm.kan.testi olarak pozitif cikti..cunku ignein etkisi olabilir 15 gun gectikten.sonra.yap canimmmm haydi hayirlisi

hamilelik için ilk belirtilerin neydi

uzeme kendini cnm hayirlisi olsun ins dua edelim.birbirimize allah hepimize versn ins kimsenin kucagi bos kalmsin

Hic hamile kalamdim.belirtisi nasl olur bilmiyorum ama genelde ilk adet gecikmesyle belli eder kendini

amannn valla dolasmadigim site girmedigm form kalmadi ben ilk birliktelkte olur die dusunuyodm 1 yil gecti tik yok

Merhabalar bende dün oldum çatlatma ignemi çalışmalara başladı progeston kullanan varmı varsa nasıl kullaniyo

Merhaba arkadaşlar bende bekleyenlerdenim 25 martta çatlatma iğnemi oldum çok zormuş beklemek Allahım bekleyişlerimizi boşa çıkarmasın bu arada progestan kullanıyorum günde 3 kez çok baş dönmesi yapıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…