- 11 Şubat 2015
- 3.469
- 3.293
-
- Konu Sahibi Pembepanterr
Canım bir haftada belli olmazki o iğnenin etkisi, ben iğneden 15 gün sonra adet oldum malesefMERHABALAR BENDE 11.02.2015 DE ÇATLATMA İĞNESİ VURULDUM BUGÜN TEST YAPTIM HAFİFTEN ÇİZGİ ÇIKTI BELİRLİ BELİRSİZ SİZCE HAMİLEMİYİMDİR LÜTFEN YARDIMCI OLUNN..
Canım bekle adet olmazsan günün geçerse öyle test yap iğneden en az 15 gün geçmesi gerekiyo, biliyorum sabredemiyosun ama hayal kırıklığı yaşamanı istememYarin bidahami yapsam bilemedim soylede bisey var cumartesi adet gunum
Bende öyleydim ama sabrettim iyiki test yapmamışım 15.gün yani bugün adet oldum acayip sancım var ama kanama çok çok az hemde kahverengi bende anlamadım boşver sende sabretBeklemek cok zor ya gelip gidip teste bakiyorum
hamilelik için ilk belirtilerin neydiSelam kizlar ben catlatma ignesiyke hamile kaldim...bir kizim.var ignenin 15 gun gecmesi.lazimmm.ben igneden.11 gun evde test yapmistim.cikmamisti negatiftu sonra aset gunumde yaptimmm.kan.testi olarak pozitif cikti..cunku ignein etkisi olabilir 15 gun gectikten.sonra.yap canimmmm haydi hayirlisi