çatlatma iğnesi

karagull

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
118
0
46
Afyon
mrb arkadaşlar ben 18 aralıkta adet oldum. adetimimn 5. günü ilaç kullandım .bu salı doktora gittim ve çatlatma iğnesi yaptım.ama kafam karıştı benim yumurtlama dönemim geçmedi mi? doktor yumurtaların gayet ii dedi . bi açıklacabilecek olan var mı.

18 Aralıkta adet gördüysen salı günü 17. gününmüş ve yumurtlama dönemin geçmemeiş yeterli olgunluğa o gün ulaştığı için dr. sana çatlatma iğnesi vermiş.Salı gününden itibaren gün aşırı ilişki olmasını söylemiştir sana.Normalde kaç günde bir adet oluyorsun?

26-27 gün falan . gün aşırı demdi çarş-cuma -pazar 2 günde bir dedi .tutar mı yani :)))))) acabaaaaa

26-27 gün falan . gün aşırı demdi çarş-cuma -pazar 2 günde bir dedi .tutar mı yani :)))))) acabaaaaa

Buda zaten gün aşırı demek oluyor iki günde bir demek iki gün boşluk üçüncü gün ilişki olur.Çarş. cuma pazar gün aşırı olmuş oluyor zatenİnşallah tutmuştur bu cuma beklenen adet gününüz gecikirse idrarda gebelik testi yaparsınız.

inşallah teşekkür ederim beni aydınlattın en azından biraz moral olacak...sağol ii geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…