Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb arkadaşlar ben 18 aralıkta adet oldum. adetimimn 5. günü ilaç kullandım .bu salı doktora gittim ve çatlatma iğnesi yaptım.ama kafam karıştı benim yumurtlama dönemim geçmedi mi? doktor yumurtaların gayet ii dedi . bi açıklacabilecek olan var mı.
mrb arkadaşlar ben 18 aralıkta adet oldum. adetimimn 5. günü ilaç kullandım .bu salı doktora gittim ve çatlatma iğnesi yaptım.ama kafam karıştı benim yumurtlama dönemim geçmedi mi? doktor yumurtaların gayet ii dedi . bi açıklacabilecek olan var mı.
18 Aralıkta adet gördüysen salı günü 17. gününmüş ve yumurtlama dönemin geçmemeiş yeterli olgunluğa o gün ulaştığı için dr. sana çatlatma iğnesi vermiş.Salı gününden itibaren gün aşırı ilişki olmasını söylemiştir sana.Normalde kaç günde bir adet oluyorsun?
18 Aralıkta adet gördüysen salı günü 17. gününmüş ve yumurtlama dönemin geçmemeiş yeterli olgunluğa o gün ulaştığı için dr. sana çatlatma iğnesi vermiş.Salı gününden itibaren gün aşırı ilişki olmasını söylemiştir sana.Normalde kaç günde bir adet oluyorsun?
Buda zaten gün aşırı demek oluyor iki günde bir demek iki gün boşluk üçüncü gün ilişki olur.Çarş. cuma pazar gün aşırı olmuş oluyor zatenİnşallah tutmuştur bu cuma beklenen adet gününüz gecikirse idrarda gebelik testi yaparsınız.