Herkese merhaba, femara kullanıp 22 ocakta gonapepty vuruldum .. iğnenin 9. Ve 13. Günü test yaptım negatif çıktı. Şu an 16. Gündeyim Göğüs hassasiyeti ve ara ara kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var . Hala adet olmadım ve test yapmadım. Pcos var 3 senedir çocuk istiyoruz. Böyle bir durum yaşayan var mı acaba
Herkese merhaba, femara kullanıp 22 ocakta gonapepty vuruldum .. iğnenin 9. Ve 13. Günü test yaptım negatif çıktı. Şu an 16. Gündeyim Göğüs hassasiyeti ve ara ara kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var . Hala adet olmadım ve test yapmadım. Pcos var 3 senedir çocuk istiyoruz. Böyle bir durum yaşayan var mı acaba
İlaç nedenle gecikme yaşamıştım ben geçen ay kaç yumurtanız oluştu femera ile benim ilk ay 3 bu ay da 4 yumurta oluştu bu ay aşılama olacaktı çoğul gebelik olmasın diye iptal oldu siz inşallah hamilesinizdir regl gelmedikçe umut vardır
3 yumurta büyüdü benimde femarada ilk ayım. Geçen sene klomen kullanmistim fakat yumurta büyümesi 1 kez oldu ondada döllenme gerçekleşmedi .. doktorum pcos Lara femaranin iyi geldiğini söylemişti