- 13 Ocak 2024
- 54
- 27
- 23
- Konu Sahibi misafirimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 15. Yada 16.gün pozitife dönenler olmuş duyduklarımdan belli olmaz 11.günden önce yapmışmıydın test ? Sorma sebebim ben ilk günden başladım iğnenın 5.gününe kadar silik çıkarken 5.ve 6.gün negatif çıktı son üç gündür tekrar silik çıkmaya başladı böyle bişey olması normal mı bugün iğnemin 9.günü birde hiç belirtim yok sizde belirti varmıydı?Merhaba arkadaşlar çatlatma iğnesi 14. Negatif olup sonra pozitife dönen oldumu test yaptım iğnenin etkisi yavaş yavaş azaldı 14. Gün sıfırlandı
Bel ağrım hiç yoktu belim ağrıyor, bugün başım döndü biraz pozitife dönermi sizce
Evet benim ilk iğnem canım belirtim yok11. Gün yapmaya başladım ben başka belirtim yok sadece belim ağrıyor bide bugün başım döndü yürürken o kadar ilk denemen mi senin bide
Benim üçüncü denemem iki kez tutmadı geçen ay rahim filmi çekildim temiz çıktı yumurta tembelliği var bende inşallah bu ay ikimizde hamile kalırızEvet benim ilk iğnem canım belirtim yok
İsteyen herkess nasip olur umarım. Yaa kızlarr bende 25 kasım çatlatma iğnesi yaptirtim. 25+ ölçüdeydi foliküllerim tam 3 tane vardı. 3 gun ard arda ilişki sonra günaşiri dedi doktorum. Bu gun 10 -cu gunumdu, aslinda doktorum tenbihlemişti 12 aralikta yap erken yapma diye fakat dayanamadim kaset test yaptim negatif, evde erken testlerde vardi fakat yapmadim, tam 9 gundur kasik ağrim çok fena,normalde regli bile ben ağrisiz geciririm, hatta daha enerjik olurum, işte bu gun kasik agrim nerdeyse yok oldu,fakat bu gun fena baş donmem, goz kararmam, işte mide bulantisi,bel ağrilarim oldu. Aslinda sabah disimi sıkmıştım test yapmamak için fakat, öğlen birden bire yapicam dedim ve yaptim, bidee psikolojik mi bilmem ama sol tarafımda sanki bişey pıt pıt ediyo,akintim da çok fazlaBenim üçüncü denemem iki kez tutmadı geçen ay rahim filmi çekildim temiz çıktı yumurta tembelliği var bende inşallah bu ay ikimizde hamile kalırız
Bende 22 sinde çatlatma iğnesi yaptırdım çok erken yapmışsın testi belki bi kaç gün sonra pozitife döner çok belirtin var inşallah hamişsindir canımİsteyen herkess nasip olur umarım. Yaa kızlarr bende 25 kasım çatlatma iğnesi yaptirtim. 25+ ölçüdeydi foliküllerim tam 3 tane vardı. 3 gun ard arda ilişki sonra günaşiri dedi doktorum. Bu gun 10 -cu gunumdu, aslinda doktorum tenbihlemişti 12 aralikta yap erken yapma diye fakat dayanamadim kaset test yaptim negatif, evde erken testlerde vardi fakat yapmadim, tam 9 gundur kasik ağrim çok fena,normalde regli bile ben ağrisiz geciririm, hatta daha enerjik olurum, işte bu gun kasik agrim nerdeyse yok oldu,fakat bu gun fena baş donmem, goz kararmam, işte mide bulantisi,bel ağrilarim oldu. Aslinda sabah disimi sıkmıştım test yapmamak için fakat, öğlen birden bire yapicam dedim ve yaptim, bidee psikolojik mi bilmem ama sol tarafımda sanki bişey pıt pıt ediyo,akintim da çok fazla
Diğer iki denemecimizde takip ettiniz mi iğne etkisi nezaman geçti birden belirtileriniz varmıydıBenim üçüncü denemem iki kez tutmadı geçen ay rahim filmi çekildim temiz çıktı yumurta tembelliği var bende inşallah bu ay ikimizde hamile kalırız
Canim çok teşekkür ederim, umarim isteyen herkese nasip olur. Evet belirtilerim çok fazla, hatta dünden beri gögus uçlarima dokunamiyorum. Burda çok yazi okudum 12-13 gun negatif ama 15-16 gunler pozitife donenler çok fazla. Umarim bende de öyledir. Benim ilk iğnem bu arada,sende kaçinci?Bende 22 sinde çatlatma iğnesi yaptırdım çok erken yapmışsın testi belki bi kaç gün sonra pozitife döner çok belirtin var inşallah hamişsindir canım
Benim 3. İğnem ama bu ay da olmadı galiba bu günde test yaptım negatif 1 senedir istiyorum olmadıCanim çok teşekkür ederim, umarim isteyen herkese nasip olur. Evet belirtilerim çok fazla, hatta dünden beri gögus uçlarima dokunamiyorum. Burda çok yazi okudum 12-13 gun negatif ama 15-16 gunler pozitife donenler çok fazla. Umarim bende de öyledir. Benim ilk iğnem bu arada,sende kaçinci?
Yok hiç takip etmedim belirtim de yoktu bu ay takip edim dedim sadece belki üçüncüde tutar diye ama olmadı bugün test yaptım yine negatifDiğer iki denemecimizde takip ettiniz mi iğne etkisi nezaman geçti birden belirtileriniz varmıydı
Kaçıncı günün canımYok hiç takip etmedim belirtim de yoktu bu ay takip edim dedim sadece belki üçüncüde tutar diye ama olmadı bugün test yaptım yine negatif
İğneyle beraber 15. Gün ilişkiden sonra 14. GünKaçıncı günün canım
Bi belirtin varmıydı pekiİğneyle beraber 15. Gün ilişkiden sonra 14. Gün
Hayırlısı inşallah gebeyizdirBelim ağrımaya başlamıştı dün başım döndü biraz yürürken üç dört gün önce iki gün süren akıntım olmuştu
Hemen pes etmee canim belkide geç döllenme olmuştur. Bu gün kaçinci gunun?Benim 3. İğnem ama bu ay da olmadı galiba bu günde test yaptım negatif 1 senedir istiyorum olmadı
Ben 15. Günü regl olmuştumMerhaba arkadaşlar çatlatma iğnesi 14. Negatif olup sonra pozitife dönen oldumu test yaptım iğnenin etkisi yavaş yavaş azaldı 14. Gün sıfırlandı
Bel ağrım hiç yoktu belim ağrıyor, bugün başım döndü biraz pozitife dönermi sizce
İğne günüyle beraber 15.gün ilişkiden sonra 14.gün inşallah öyle olmuşturHemen pes etmee canim belkide geç döllenme olmuştur. Bu gün kaçinci gunun?