- 14 Kasım 2024
- 61
- 10
- 3
- Konu Sahibi mavikelebek32
En üstteki 8. Gün ortadaki 10. Gün alttaki de 11. Gün kafam çok karıştı artık negatif olacaksa olsun bu şekilde olup hamile kalan var mı ya da 26 kasımda çatlatma ignesi yaptıran
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 20 kasımda çatlatma iğnesi oldum bugun 11.gün koyu çikiyor ama hala korkuyorum etkisi geçmedi mi diyeEn üstteki 8. Gün ortadaki 10. Gün alttaki de 11. Gün kafam çok karıştı artık negatif olacaksa olsun bu şekilde olup hamile kalan var mı ya da 26 kasımda çatlatma ignesi yaptıran
Eki Görüntüle 3512595
13. Gün hala cizgi çıkıyorBen 20 kasımda çatlatma iğnesi oldum bugun 11.gün koyu çikiyor ama hala korkuyorum etkisi geçmedi mi diye
20 kasim yazacaktım yanlışlık olmuş bugün iğnenin 13. Günü26 kasım yaptırdıysan catlatma iğnesini daha 5. Gündesin
Benim ikinci iğnem ilkinde 8. Günden sonra hiç cizgi görmedim hep tektiBen 20 kasımda çatlatma iğnesi oldum bugun 11.gün koyu çikiyor ama hala korkuyorum etkisi geçmedi mi diye
Nadıl ikinci iğne ne iğnesiBenim ikinci iğnem ilkinde 8. Günden sonra hiç cizgi görmedim hep tekti
Benim ikinci iğnem ilkinde 8. Günden sonra hiç cizgi görmedim hep tektiBen 20 kasımda çatlatma iğnesi oldum bugun 11.gün koyu çikiyor ama hala korkuyorum etkisi geçmedi mi diye
Eylülde de catlatma ignesi yaptırdım ben bu 2. Catlatma ignesiNadıl ikinci iğne ne iğnesi
He transfer değil sizin tmmBenim ikinci iğnem ilkinde 8. Günden sonra hiç cizgi görmedim hep tekti
Eylülde de catlatma ignesi yaptırdım ben bu 2. Catlatma ignesi
Yok hayır tüp bebek ya da aşılama degilHe transfer değil sizin tmm
Hamilemisiniz şu an?Yok hayır tüp bebek ya da aşılama degil