- 2 Kasım 2022
- 85
- 46
- 22
-
- Konu Sahibi tugcee1920
Merhaba canımHayırlı sabahlar bugün ikinci iğnemi vuruldum birincisi tutmadı dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim birde tavsiyede de bulunabilirsiniz neler yapmam gerektiği konusunda
Klomen kullandım canım inşallahMerhaba canımöncelikle hayırlı olsun güzel haberler alırsın inşallah bende aynıyım geçen ay tutmadı yarın doktorum tekrar çağırdı belki iğneyi verir bana da sen ilaç ne kullanmistin
Ne güzel allahım sağ sağlim size bağışlasınMerhaba bende klomenle çatlatma ignesiyle ikizlere gebeyim
Bende bu ay klomen kullandım dün 14mm ve 16 mm solda yumurta oluşmuş dedi doktorum yarın tekrar çağırdı ignryi veririm büyük ihtimalle dedi inşallah. Geçen ay femara kullanmistim 1 tane 18 mm olmuştuKlomen kullandım canım inşallah
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba bende klomenle çatlatma ignesiyle ikizlere gebeyim
Benimde sağda iki adet 18 ve 19 mm iki adet yumurtam oluşmuşBende bu ay klomen kullandım dün 14mm ve 16 mm solda yumurta oluşmuş dedi doktorum yarın tekrar çağırdı ignryi veririm büyük ihtimalle dedi inşallah. Geçen ay femara kullanmistim 1 tane 18 mm olmuştu
İnşallah bende yarın olurum da süreci beraber beklerizBenimde sağda iki adet 18 ve 19 mm iki adet yumurtam oluşmuş
Hayır hiç bişey hissetmedim son günler biraz belimde ve sağ tarafımda batma vardı ama oda boşmuşİnşallah bende yarın olurum da süreci beraber beklerizgeçen ay igneden sonra belirtin olmusmuydu
Amin kuzum inşallah Allah razı olsunAllah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet benimde son 1 hafta göğüs hassasiyeti başlamıştı ama adet oldum olsun bu ay güzel haberler alalımHayır hiç bişey hissetmedim son günler biraz belimde ve sağ tarafımda batma vardı ama oda boşmuş
İnşallah canımmEvet benimde son 1 hafta göğüs hassasiyeti başlamıştı ama adet oldum olsun bu ay güzel haberler alalım
Canım natın iğne vuruldun muİnşallah bende yarın olurum da süreci beraber beklerizgeçen ay igneden sonra belirtin ololmusmuydu
Evet canım dün öğlen 12 de vurdum ignemiCanım natın iğne vuruldun mu
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canımEvet canım dün öğlen 12 de vurdum ignemi
Hepberaber alalım inşallahİnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım