- 29 Ocak 2023
- 8
- 2
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hiç test yapmadım bekledim. Sizin sonuç ne oldu acabamerhabalar Bendede sağ tarafta 2 tane 17mm yumurta oluşmuştu öyle çatlama iğnesi vuruldu. 14 Şubat ta 26 si âdet dönemim var beklemedeyim olumlu olursa gebelik falan yazarım ama yaptığım testler çift şimdilik
Bana niçin iğne vermemiş olabilir dpktorummerhabalar Bendede sağ tarafta 2 tane 17mm yumurta oluşmuştu öyle çatlama iğnesi vuruldu. 14 Şubat ta 26 si âdet dönemim var beklemedeyim olumlu olursa gebelik falan yazarım ama yaptığım testler çift şimdilik
İnşAllah alırsın sende ben de pozitif düşünüp iyiyi çağiralımMerhaba kızlar. Ben adetimin 4. Günü ilaca başladım adetimin 12. Gününde çatlatma iğnesi yaptırdım sol tarafta yumurta oluşmamıştı sağda 4 tane vardı biri 18mm olmuştu sizce olumlu sonuç alır mıyım adetim falan da düzenli günü gününe oluyorum
Bende de 19 mm vardıMerhaba kızlar. Ben adetimin 4. Günü ilaca başladım adetimin 12. Gününde çatlatma iğnesi yaptırdım sol tarafta yumurta oluşmamıştı sağda 4 tane vardı biri 18mm olmuştu sizce olumlu sonuç alır mıyım adetim falan da düzenli günü gününe oluyorum
Güzelim ben âdet oldum rabbim size versin inşallah , iğne vermesi için yumurtalık larin 17mm ve 20mm olması gerekiyor diye biliyorum.İnşAllah alırsın sende ben de pozitif düşünüp iyiyi çağiralım
Ben testlerinizde pik göremedim açıkçasıMerhaba kizlar bende klomen kullandim ama bana iğne vermedi doktorum vermicek msnz die sordum gerek yok dedi buyün ve yarın ilişki dedi neden böyle dedi anlamadim iğne vermedi 11 şub bekliyorum test için, 3 tane yumurtam vardi 15inde çağardi bidaha test için sanirim bugün ovulasyon testi yaptim yine yumurtam oluşuyor sanırım yorumlayabilcek arkdşmz var mı 4mü oluyor yumurtalar yoksa
Yaaaa ama doktor çok güzel görünüypr iki tane yumrtan var dedi karından untrasyond bakti aşağidan bakmadi mm leri ne kadar bilmiyorım o sebeple bugün ve yarin ilşki demişti 28şubattaBen testlerinizde pik göremedim açıkçası
En üstteki biraz pik gibi ama değil
Yumurtalar o ay yetersiz olabilir iğne için
İnşAllah rabbim isteyen herkese nasip etsin kafamı kurcaladi şuan ama iğne vermemiş olmaması ilk tedavim die mi acaba. 6aylık evliyim bu arada daha yumurtalarin çok güxel dedi 28şub gittiğimde bugün ve yarin ilşki demiştiGüzelim ben âdet oldum rabbim size versin inşallah , iğne vermesi için yumurtalık larin 17mm ve 20mm olması gerekiyor diye biliyorum.
Belki de çoktan büyümüştüYaaaa ama doktor çok güzel görünüypr iki tane yumrtan var dedi karından untrasyond bakti aşağidan bakmadi mm leri ne kadar bilmiyorım o sebeple bugün ve yarin ilşki demişti 28şubatta
3gün geçti toplamdaBelki de çoktan büyümüştü
Yani şöyle; iğne 36 saat sonra etki gösteriyor. Bu durumda iğne etki gösterene kadar bi tık daha büyümüş olacak. İğne için fazla olgundur,o yüzden iğneye gerek görmemiştir. Kaç gün geçti doktorun çatlar demesinin üzerinden
Neden ovülasyon testi yapmadınız3gün geçti toplamda
Neden ovülasyon testi yapmadınız
Çatlayıp çatlamadığını anlardınız
Canımm teşekkür ederim cevabın için öncelikle şuan bu şekilde çıktı ama o 23 ve 24 ü testlerim bozuktu silik çikmiş o sebeple bulduk evrt yumurtlamayi ama belkide bu 2.yumurtlama idi belkide 23ü de yumurtlama getçekleşti ama testim hava almişti silik çikti ikiside23 ve 24 Şubat biraz olumlu
Ama sonrasında hiç yumurta büyümesine dair bir belirti yok. Belki de 23-24 te çatladı
Dur bakalım
Yani yeterli koyuluk değil aslında onlar da
Ama diğerlerine bakınca en koyu onlar duruyor
Bak böyle olması lazım çizgilerin
Çok koyu olup silikleşmesi lazım
3 Mart kesinlikle pikCanımm teşekkür ederim cevabın için öncelikle şuan bu şekilde çıktı ama o 23 ve 24 ü testlerim bozuktu silik çikmiş o sebeple bulduk evrt yumurtlamayi ama belkide bu 2.yumurtlama idi belkide 23ü de yumurtlama getçekleşti ama testim hava almişti silik çikti ikiside