Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

busra2136

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2023
8
2
25
Merhaba kızlar. Ben adetimin 4. Günü ilaca başladım adetimin 12. Gününde çatlatma iğnesi yaptırdım sol tarafta yumurta oluşmamıştı sağda 4 tane vardı biri 18mm olmuştu sizce olumlu sonuç alır mıyım adetim falan da düzenli günü gününe oluyorum

merhabalar Bendede sağ tarafta 2 tane 17mm yumurta oluşmuştu öyle çatlama iğnesi vuruldu. 14 Şubat ta 26 si âdet dönemim var beklemedeyim olumlu olursa gebelik falan yazarım ama yaptığım testler çift şimdilik

merhabalar Bendede sağ tarafta 2 tane 17mm yumurta oluşmuştu öyle çatlama iğnesi vuruldu. 14 Şubat ta 26 si âdet dönemim var beklemedeyim olumlu olursa gebelik falan yazarım ama yaptığım testler çift şimdilik
Ben hiç test yapmadım bekledim. Sizin sonuç ne oldu acaba

Merhaba kizlar bende klomen kullandim ama bana iğne vermedi doktorum vermicek msnz die sordum gerek yok dedi buyün ve yarın ilişki dedi neden böyle dedi anlamadim iğne vermedi 11 şub bekliyorum test için, 3 tane yumurtam vardi 15inde çağardi bidaha test için sanirim bugün ovulasyon testi yaptim yine yumurtam oluşuyor sanırım yorumlayabilcek arkdşmz var mı 4mü oluyor yumurtalar yoksa

Eklentiler

• 04926610-DAA8-4732-A5F9-66FDAECE94DB.jpeg
    04926610-DAA8-4732-A5F9-66FDAECE94DB.jpeg
    160,7 KB · Görüntüleme: 307
Bana niçin iğne vermemiş olabilir dpktorum

Merhaba kızlar. Ben adetimin 4. Günü ilaca başladım adetimin 12. Gününde çatlatma iğnesi yaptırdım sol tarafta yumurta oluşmamıştı sağda 4 tane vardı biri 18mm olmuştu sizce olumlu sonuç alır mıyım adetim falan da düzenli günü gününe oluyorum
İnşAllah alırsın sende ben de 🧡 pozitif düşünüp iyiyi çağiralım

Bende de 19 mm vardı
Ben de 12.gün vuruldum iğnemi.
İnşaAllah ikimiz için de hayırlı olan olsun♥️

Merhaba kizlar bende klomen kullandim ama bana iğne vermedi doktorum vermicek msnz die sordum gerek yok dedi buyün ve yarın ilişki dedi neden böyle dedi anlamadim iğne vermedi 11 şub bekliyorum test için, 3 tane yumurtam vardi 15inde çağardi bidaha test için sanirim bugün ovulasyon testi yaptim yine yumurtam oluşuyor sanırım yorumlayabilcek arkdşmz var mı 4mü oluyor yumurtalar yoksa
Ben testlerinizde pik göremedim açıkçası
En üstteki biraz pik gibi ama değil
Yumurtalar o ay yetersiz olabilir iğne için

Ben testlerinizde pik göremedim açıkçası
En üstteki biraz pik gibi ama değil
Yumurtalar o ay yetersiz olabilir iğne için
Yaaaa :KK43: ama doktor çok güzel görünüypr iki tane yumrtan var dedi karından untrasyond bakti aşağidan bakmadi mm leri ne kadar bilmiyorım o sebeple bugün ve yarin ilşki demişti 28şubatta

Güzelim ben âdet oldum rabbim size versin inşallah , iğne vermesi için yumurtalık larin 17mm ve 20mm olması gerekiyor diye biliyorum.
İnşAllah rabbim isteyen herkese nasip etsin🧡 kafamı kurcaladi şuan ama iğne vermemiş olmaması ilk tedavim die mi acaba. 6aylık evliyim bu arada daha yumurtalarin çok güxel dedi 28şub gittiğimde bugün ve yarin ilşki demişti

Yaaaa :KK43: ama doktor çok güzel görünüypr iki tane yumrtan var dedi karından untrasyond bakti aşağidan bakmadi mm leri ne kadar bilmiyorım o sebeple bugün ve yarin ilşki demişti 28şubatta
Belki de çoktan büyümüştü
Yani şöyle; iğne 36 saat sonra etki gösteriyor. Bu durumda iğne etki gösterene kadar bi tık daha büyümüş olacak. İğne için fazla olgundur,o yüzden iğneye gerek görmemiştir. Kaç gün geçti doktorun çatlar demesinin üzerinden

Belki de çoktan büyümüştü
Yani şöyle; iğne 36 saat sonra etki gösteriyor. Bu durumda iğne etki gösterene kadar bi tık daha büyümüş olacak. İğne için fazla olgundur,o yüzden iğneye gerek görmemiştir. Kaç gün geçti doktorun çatlar demesinin üzerinden
3gün geçti toplamda 😔

Bu az önce attiğim resimde görünüyor çatlama olmadi demek ki ya da testler mi yanliş anlayamdim ama yine de değerlendirdk doktorun dediği gibi bugün 3.günüm dr bgnü ve yarını değerlendirim dedikten sonraki bugünde sanki yaptiğim testte yine yumrta oluşuyo gibi algiladim bakin ekte ileteyim sizde bi bakın isterseniz bugün ilşki yok yarın var bi gün arayla bu arada ilşki artik

23 ve 24 Şubat biraz olumlu
Ama sonrasında hiç yumurta büyümesine dair bir belirti yok. Belki de 23-24 te çatladı
Dur bakalım
Yani yeterli koyuluk değil aslında onlar da
Ama diğerlerine bakınca en koyu onlar duruyor
Bak böyle olması lazım çizgilerin
Çok koyu olup silikleşmesi lazım

Eklentiler

• E8518B16-2F95-4705-BA5C-DB164C1F2912.jpeg
    E8518B16-2F95-4705-BA5C-DB164C1F2912.jpeg
    125,5 KB · Görüntüleme: 82
23 ve 24 Şubat biraz olumlu
Ama sonrasında hiç yumurta büyümesine dair bir belirti yok. Belki de 23-24 te çatladı
Dur bakalım
Yani yeterli koyuluk değil aslında onlar da
Ama diğerlerine bakınca en koyu onlar duruyor
Bak böyle olması lazım çizgilerin
Çok koyu olup silikleşmesi lazım
Canımm teşekkür ederim cevabın için 🫶🏻💁‍♀️🎊öncelikle şuan bu şekilde çıktı ama o 23 ve 24 ü testlerim bozuktu silik çikmiş o sebeple bulduk evrt yumurtlamayi ama belkide bu 2.yumurtlama idi belkide 23ü de yumurtlama getçekleşti ama testim hava almişti silik çikti ikiside 😔

Eklentiler

• 0CA2A204-A2FC-40E1-8E30-98D95400BA29.jpeg
    0CA2A204-A2FC-40E1-8E30-98D95400BA29.jpeg
    113,4 KB · Görüntüleme: 87
Canımm teşekkür ederim cevabın için 🫶🏻💁‍♀️🎊öncelikle şuan bu şekilde çıktı ama o 23 ve 24 ü testlerim bozuktu silik çikmiş o sebeple bulduk evrt yumurtlamayi ama belkide bu 2.yumurtlama idi belkide 23ü de yumurtlama getçekleşti ama testim hava almişti silik çikti ikiside 😔
3 Mart kesinlikle pik
Değerlendirdiniz mi

X