- 30 Aralık 2021
- 150
- 31
- 25
- Konu Sahibi Sevval4141
Selam kızlar çatlatma iğne sonrası test yaptım bu şekilde çıktı varmıdır sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlatma iğnemin 11.günüordaki çizgi ngatif ama net belli olmaz onemli olan kaç gün geciktiği gebeli testleri hassas olasada doğru sonuc vermeyebiliyor
sonuc tamamen aldatıcı olabilir bizler 12. gün minimum sayı daha sonrası netleşirÇatlatma iğnemin 11.günü
Evet herkes böyle diyor gün geçtikçe yapıcam artık yanıltabilirsonuc tamamen aldatıcı olabilir bizler 12. gün minimum sayı daha sonrası netleşir
kesinlikle öyle hergünden ziyade gün asırı yapmanız sizi hem psikolojik acıdan daha az strese solar hem daha güvenili olurEvet herkes böyle diyor gün geçtikçe yapıcam artık yanıltabilir
Benim 11. Günüm 15. Günümde kan testi verdi doktor ama ben dayanamayıp erken gebelık testi yaptım bu şekilde çıktıCanım selam senin kaçıncı günün? Benim 8ci günüm çatlama yaptığımdan beri hiç ağrım olmadı sıfır belirti 7 ci günümde çooook silik bir çizgi gördüm okadar erken gitmiş ki etkisi çok şaşırdım hiçte takip etmedim ilk testi 7 ci günümde yaptım hatta bilerek yaptım bakalım etkisi varmıdır diye HCG nin ama baya şaşırdım
Anladım canım hayırlısı olsunBenim 11. Günüm 15. Günümde kan testi verdi doktor ama ben dayanamayıp erken gebelık testi yaptım bu şekilde çıktı
Bugün yaptın mı canım test sonuç nasıl çizgi koyulaştı mı kayboldu muÇatlatma iğnemin 11.günü
Yok yapmadım ama adette olmadım bekliyorumBugün yaptın mı canım test sonuç nasıl çizgi koyulaştı mı kayboldu mu