• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

-yas-min

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2022
21
10
8
38
Arkadaşlar çatlatma iğnesi vurupta hamile Kalanlar var mı içinizde.git gide umudum azalıyor

Arkadaşlar çatlatma iğnesi vurupta hamile Kalanlar var mı içinizde.git gide umudum azalıyor
Merhaba ben 2.kez catlatma ignesi oldum . İlk çocuğumda da olmustum onda tuttu bunda da tutar mi bilmiyorum. Beklemedeyim. 10 aralikta oldum iğne. Sen ne zaman oldun

Canım benim ignenin 6. Günü bugün kan verdim 13.27 çıktı bana bugüne göre yüksek çıktı kan değerim gonal f ile ovitrelle bu ay kullandım 5 yıldır bekliyoruz Allahım herkese nasip etsin bu ara da pko var bende daha önce klomen ve femara da kullandım başarısız oldu bu ay inşallah tutar kaşıklarımda çok ağrı oluyor göğüslerim desen zaten efsane şekilde açıyor

Canım benim ignenin 6. Günü bugün kan verdim 13.27 çıktı bana bugüne göre yüksek çıktı kan değerim gonal f ile ovitrelle bu ay kullandım 5 yıldır bekliyoruz Allahım herkese nasip etsin bu ara da pko var bende daha önce klomen ve femara da kullandım başarısız oldu bu ay inşallah tutar kaşıklarımda çok ağrı oluyor göğüslerim desen zaten efsane şekilde açıyor
İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız. Rabbim kucagınıza almayı nasip etsin. Sonra da bizlere nasip etsin 🤲

İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız. Rabbim kucagınıza almayı nasip etsin. Sonra da bizlere nasip etsin 🤲
Amin canım inşallah dün erken gebelik yaptım negatif görünce üzüldüm açıkçası ama daha bugün 12. Günüm iğnede onu unutmuşum erken galiba daha

Amin canım inşallah dün erken gebelik yaptım negatif görünce üzüldüm açıkçası ama daha bugün 12. Günüm iğnede onu unutmuşum erken galiba daha
Canım selam aynı tedaviyi uyguluyoruz gonal-f 450 vuruldum 6 gün sonra ovitrella vuruldum çarşamba ilişki oldu perşembe ovitrelle vuruldum cuma ilişki oldu sonra saldık doktorumun önemli dediği günler uygulandı senin süreç nasıl ilerledi ve hamile misin inşAllah güzel haberler alırız ben çatlatmanın 4. Günündeyim ve daha 10 günüm var süreç çok zor beklemek en zoru umut olur musun??

Back