Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben 2.kez catlatma ignesi oldum . İlk çocuğumda da olmustum onda tuttu bunda da tutar mi bilmiyorum. Beklemedeyim. 10 aralikta oldum iğne. Sen ne zaman oldun
Canım benim ignenin 6. Günü bugün kan verdim 13.27 çıktı bana bugüne göre yüksek çıktı kan değerim gonal f ile ovitrelle bu ay kullandım 5 yıldır bekliyoruz Allahım herkese nasip etsin bu ara da pko var bende daha önce klomen ve femara da kullandım başarısız oldu bu ay inşallah tutar kaşıklarımda çok ağrı oluyor göğüslerim desen zaten efsane şekilde açıyor
Canım benim ignenin 6. Günü bugün kan verdim 13.27 çıktı bana bugüne göre yüksek çıktı kan değerim gonal f ile ovitrelle bu ay kullandım 5 yıldır bekliyoruz Allahım herkese nasip etsin bu ara da pko var bende daha önce klomen ve femara da kullandım başarısız oldu bu ay inşallah tutar kaşıklarımda çok ağrı oluyor göğüslerim desen zaten efsane şekilde açıyor
Merhaba ben 2.kez catlatma ignesi oldum . İlk çocuğumda da olmustum onda tuttu bunda da tutar mi bilmiyorum. Beklemedeyim. 10 aralikta oldum iğne. Sen ne zaman oldun
Canım selam aynı tedaviyi uyguluyoruz gonal-f 450 vuruldum 6 gün sonra ovitrella vuruldum çarşamba ilişki oldu perşembe ovitrelle vuruldum cuma ilişki oldu sonra saldık doktorumun önemli dediği günler uygulandı senin süreç nasıl ilerledi ve hamile misin inşAllah güzel haberler alırız ben çatlatmanın 4. Günündeyim ve daha 10 günüm var süreç çok zor beklemek en zoru umut olur musun??