- 11 Aralık 2020
- 48
- 16
- 8
- Konu Sahibi Serapyerlitas yerlitas
-
Beni biliyorsun 2. De olmadıKizlar kimler 2.kez catlatma ignesi kullandı kimler hamile kaldi sohbet edelim
Adet oldun muBeni biliyorsun 2. De olmadı
Kaç senelik evliydin sen var mi baska çocukBeni biliyorsun 2. De olmadı
Başka yok canım 2 sene 2 aylık evliyimKaç senelik evliydin sen var mi baska çocuk
Oldum 3, günüm çörekotu tarçın bal kürüne başladım bu ay adetten sonra rahim filmi çekilecek sıkıntı olur mu acabaAdet oldun mu
Peki hiç korundum mu. Benim bi tane oglum var 4 senelik evliyimBaşka yok canım 2 sene 2 aylık evliyim
Yok hiç korunmadık işte benim sıkıntı yaptığım yer tam olarak burasıPeki hiç korundum mu. Benim bi tane oglum var 4 senelik evliyim
Yumurta tembelliği var mi pekiYok hiç korunmadık işte benim sıkıntı yaptığım yer tam olarak burası
Evet var bide pcosda var ama hiç belirti Yok âdetim falan gayet düzenli olurYumurta tembelliği var mi peki
Bana yumurtlama tembelliği var dedi. Anlamadim şimdi. Bende mi pcosum. Benim evlendiğin ilk sene oldu çocuk sonra adet duzensizligi başladıEvet var bide pcosda var ama hiç belirti Yok âdetim falan gayet düzenli olur
Kontrolde götürdü herhalde yaBana yumurtlama tembelliği var dedi. Anlamadim şimdi. Bende mi pcosum. Benim evlendiğin ilk sene oldu çocuk sonra adet duzensizligi başladı
Valla bende anlamdımKontrolde götürdü herhalde ya
Ever canmArkadaşlar çatlatma iğnesinin etkisi 14 günde geçer mi sizce?
Selam canım senin kaçıncı günyumurtan olgunlaştı ve catlatma ignesi kullandınKontrolde götürdü herhalde ya
Ben adet oldum yine yarın rahim filmi çekilecekSelam canım senin kaçıncı günyumurtan olgunlaştı ve catlatma ignesi kullandın
14 gün ve üstünden 2 3 gun daha gecsın test yapıcak isen cunku ben yaptım biri negatif biri pozitif cıktı sımdı 15 gun deyim 18. Gunde yapacağımArkadaşlar çatlatma iğnesinin etkisi 14 günde geçer mi sizce?
15. 16. ve 17. günlerde net pozitifi yakaladım neyse ki. Kanda da teyit ettim :) darısı başınıza inşallah14 gün ve üstünden 2 3 gun daha gecsın test yapıcak isen cunku ben yaptım biri negatif biri pozitif cıktı sımdı 15 gun deyim 18. Gunde yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?