Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet degil igneden dolayı o sancıların canımMerhaba 2ekim gunu catlatma ignesi oldum.36 saat sonra kasıkta sanci hissettim,3 gun hicbir agrim yokti sonrasinda siddetli bel agrisi ve ara ara karın agirisi hissediyorum.Adet sancıları bu kadar erken baslarmi bu durumu yasayan varmi ?
Maalesef gebe değilsiniz değer 5 in altındaKızlar selam, 9 Ekim'de çatlatma iğnesi oldum. Bugün kan testi yaptırdım. (İğne gününü sayarsak 12. gün, iğne gününü saymazsak 11. gün) 1.3 çıktı. Bu şekilde olup sonradan artan var mı acaba?
Bende 13.gunum Yarin kan vericem bakalim cikan sonucta negatif almak cok zor olacakHerkesim farklı bazen iğne de ağrı yapabiliyormuş bende bat bugun bi belirtim yok bide iğne olduğuma 15 gün oldu 4 gün önce kan verdim negatifti yükselme oldu mu onu da bilmiyorum
O zaman negatifti ekimde ara verdim kasımda tekrar klomen kullandım şuan bata 3 gun var 12 Aralık beklemedeyim bugün test yaptim dayanamayıp yine negatiftiBende 13.gunum Yarin kan vericem bakalim cikan sonucta negatif almak cok zor olacak![]()
O zaman negatifti ekimde ara verdim kasımda tekrar klomen kullandım şuan bata 3 gun var 12 Aralık beklemedeyim bugün test yaptim dayanamayıp yine negatiigne
Peki suan igneden sonra kacinci gunun?O zaman negatifti ekimde ara verdim kasımda tekrar klomen kullandım şuan bata 3 gun var 12 Aralık beklemedeyim bugün test yaptim dayanamayıp yine negatifti
Bugün de bitti yarını sayarsam 17. Günüm olacak bata 3 gün var 12 aralıkPeki suan igneden sonra kacinci gunun?
Peki hic idrar testi yaptinmi sonuc nedir ?Bugün de bitti yarını sayarsam 17. Günüm olacak bata 3 gün var 12 aralık
Dün sabah yapmıştım 4 gün vardı negatifPeki hic idrar testi yaptinmi sonuc nedir ?
Idrar teslerinde sonuc hemen cikmiyormus en garanti kan vermek bence uzulme Daha zamanin var Adetine ne kadar gun var?Dün sabah yapmıştım 4 gün vardı negatiid
3 gün var daha canımIdrar teslerinde sonuc hemen cikmiyormus en garanti kan vermek bence uzulme Daha zamanin var Adetine ne kadar gun var?
Benim adetim duzensiz oyuzden Hic bilmiorum ne Zaman olacagimi filan3 gün var daha canım
Çok fazla uzuyor mu peki yoksa 1 hafta falan mo gecikiyor benim çok duzenlidir günü gününe olurum en fazla 2 gün gecikir veya erken gelirBenim adetim duzensiz oyuzden Hic bilmiorum ne Zaman olacagimi filanpco var bende
Çok fazla uzuyor hic belli olmuyor O yuzden hic bilmiyorum kan sonucuna gore hareket edilecekÇok fazla uzuyor mu peki yoksa 1 hafta falan mo gecikiyor benim çok duzenlidir günü gününe olurum en fazla 2 gün gecikir veya erken gelir
Uzuldum canım hayırlısı olsun inşallahÇok fazla uzuyor hic belli olmuyor O yuzden hic bilmiyorum kan sonucuna gore hareket edilecek![]()
Hayirlisi olsun bakalim guzel sonuvlar aliriz insallah ❤ Sende yaz sonucunu birbirimize destek olalim bariUzuldum canım hayırlısı olsun inşallah