• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

halleycik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2020
3.309
14.664
158
34
Merhaba 2ekim gunu catlatma ignesi oldum.36 saat sonra kasıkta sanci hissettim,3 gun hicbir agrim yokti sonrasinda siddetli bel agrisi ve ara ara karın agirisi hissediyorum.Adet sancıları bu kadar erken baslarmi bu durumu yasayan varmi ?

Herkesim farklı bazen iğne de ağrı yapabiliyormuş bende bat bugun bi belirtim yok bide iğne olduğuma 15 gün oldu 4 gün önce kan verdim negatifti yükselme oldu mu onu da bilmiyorum

Merhaba 2ekim gunu catlatma ignesi oldum.36 saat sonra kasıkta sanci hissettim,3 gun hicbir agrim yokti sonrasinda siddetli bel agrisi ve ara ara karın agirisi hissediyorum.Adet sancıları bu kadar erken baslarmi bu durumu yasayan varmi ?
Adet degil igneden dolayı o sancıların canım

Allah razı olsun.Herşeyden endişe duyar oldum ya :)
Her bir hücreme anlam yüklüyorum .

Kızlar selam, 9 Ekim'de çatlatma iğnesi oldum. Bugün kan testi yaptırdım. (İğne gününü sayarsak 12. gün, iğne gününü saymazsak 11. gün) 1.3 çıktı. Bu şekilde olup sonradan artan var mı acaba?

Kızlar selam, 9 Ekim'de çatlatma iğnesi oldum. Bugün kan testi yaptırdım. (İğne gününü sayarsak 12. gün, iğne gününü saymazsak 11. gün) 1.3 çıktı. Bu şekilde olup sonradan artan var mı acaba?
Maalesef gebe değilsiniz değer 5 in altında 😑

Sadece çatlatma iğnesi kullanan var mı peki yani klomen ve femara ilaçlarını kullanmadan.

Herkesim farklı bazen iğne de ağrı yapabiliyormuş bende bat bugun bi belirtim yok bide iğne olduğuma 15 gün oldu 4 gün önce kan verdim negatifti yükselme oldu mu onu da bilmiyorum
Bende 13.gunum Yarin kan vericem bakalim cikan sonucta negatif almak cok zor olacak 😔

Bende 13.gunum Yarin kan vericem bakalim cikan sonucta negatif almak cok zor olacak 😔
O zaman negatifti ekimde ara verdim kasımda tekrar klomen kullandım şuan bata 3 gun var 12 Aralık beklemedeyim bugün test yaptim dayanamayıp yine negatifti

O zaman negatifti ekimde ara verdim kasımda tekrar klomen kullandım şuan bata 3 gun var 12 Aralık beklemedeyim bugün test yaptim dayanamayıp yine negatiigne

O zaman negatifti ekimde ara verdim kasımda tekrar klomen kullandım şuan bata 3 gun var 12 Aralık beklemedeyim bugün test yaptim dayanamayıp yine negatifti
Peki suan igneden sonra kacinci gunun?

Benim adetim duzensiz oyuzden Hic bilmiorum ne Zaman olacagimi filan 😔 pco var bende
Çok fazla uzuyor mu peki yoksa 1 hafta falan mo gecikiyor benim çok duzenlidir günü gününe olurum en fazla 2 gün gecikir veya erken gelir

Back
X