• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gulsahbozkurt

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
35
8
6
merhaba kızlar bugun çatlatma iğnemin 11.günü ve reglime 6 gün var.
normalde reglim yaklaşınca akıntımda olurdu ama suan cok kuru hafif kasık ağrısı ve göğüslere dokununca bi acı var tabi bende tuttumu tutmadımı diye düşünmekten strese giriyorum erken gebelık testi yapsam mı aksam veya beklesem mi normalmi akıntı olmaması başına gelen veya çatlatma iğnesi olan varmıdır ? tabiki herkezde farklı ama bi umut :(

normalde reglim yaklaşınca akıntımda olurdu ama suan cok kuru hafif kasık ağrısı ve göğüslere dokununca bi acı var tabi bende tuttumu tutmadımı diye düşünmekten strese giriyorum erken gebelık testi yapsam mı aksam veya beklesem mi normalmi akıntı olmaması başına gelen veya çatlatma iğnesi olan varmıdır ? tabiki herkezde farklı ama bi umut :KK43:

Merhaba Canım; öncelikle sağlıklı sonuçlar alman dileğimle.

Son durumun nedir ?

Benimde bugün çatlatma iğnemin 12. günü. Dün erken gebelik testi yaptım 2. çizgi silik çıktı. Sende ki belirtiler bende de mevcut. son bir kaç gündür ara ara adet olacakmışım gibi kasığımda ağrı, 1 haftadır göğüslerimde hassasiyet ( dokunamıyorum).

İnş hayırlı ve güzel sonuçlar almışsındır. tecrübelerini paylaşırsan çok mutlu olurum.

Selam kizlar 🤗 Bende bugun ignenin 6. Gunu ve cok asiri adet sancim var. Boyle olan varmi aranizda ?

Merhaba Canım; öncelikle sağlıklı sonuçlar alman dileğimle.

Son durumun nedir ?

Benimde bugün çatlatma iğnemin 12. günü. Dün erken gebelik testi yaptım 2. çizgi silik çıktı. Sende ki belirtiler bende de mevcut. son bir kaç gündür ara ara adet olacakmışım gibi kasığımda ağrı, 1 haftadır göğüslerimde hassasiyet ( dokunamıyorum).

İnş hayırlı ve güzel sonuçlar almışsındır. tecrübelerini paylaşırsan çok mutlu olurum.
Son durumunuz nedir test yaptınız mı

normalde reglim yaklaşınca akıntımda olurdu ama suan cok kuru hafif kasık ağrısı ve göğüslere dokununca bi acı var tabi bende tuttumu tutmadımı diye düşünmekten strese giriyorum erken gebelık testi yapsam mı aksam veya beklesem mi normalmi akıntı olmaması başına gelen veya çatlatma iğnesi olan varmıdır ? tabiki herkezde farklı ama bi umut :KK43:
Test yap bence çıkar canım inşallah rabbim kısmet etmiştir

Back