- 26 Mart 2018
- 116
- 34
- 98
- 29
- Konu Sahibi OzlemAydn61
Çatlatma iğnesiyle hamile kalanınız var mı ben cidden çok merak ediyorum benim bu 3. Denemem ve yine başarısız oldu daha ne kadar sürücek bu böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ikinci denemem canım adet günüm 8 eylül ama çok ağrım var bende 3.denemeye kadar gidicem sonra aşılamaÇatlatma iğnesiyle hamile kalanınız var mı ben cidden çok merak ediyorum benim bu 3. Denemem ve yine başarısız oldu daha ne kadar sürücek bu böyle
Benim doktorum bu sürecin tam 6 kere yapıldığını söyledi ondan sonra aşılama dediBenimde ikinci denemem canım adet günüm 8 eylül ama çok ağrım var bende 3.denemeye kadar gidicem sonra aşılama
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah biz alamdıkIlk defa pazartesi igneyi vuruldum beklemeyim hayirlisiyla
Böyle güzel haberler duymak insanı mutlu ediyo ve umutlandırıyor rabbim çocuklarinizla size uzun ömürler versinEver catlatma iğnesi ile hamile kaldım iki çocuğuma da ..3. İstiyoruz 2 deneme başarısız oldu ilk çocuğum da ilk iğnede oldu 2.sinde 2 iğneden sonra..3. Bakalım 3 te mi olacak
Hayirlisi olsun canim vakti degilmis demekki calismalara devam insallah en kisa zamanda haberini alirizHayırlı sonuçlar alırsın inşallah biz alamdık
Amin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bu ay çokta umutluydum adet olduktan sonra yıkıldim resmen 1 haftadır kendime gelemiyorumHayirlisi olsun canim vakti degilmis demekki calismalara devam insallah en kisa zamanda haberini aliriz
Benim eşimde sorun var canım ondan yumurta takibi hakkın 3 , 2 de aşılama ve en son tüp bebekBenim doktorum bu sürecin tam 6 kere yapıldığını söyledi ondan sonra aşılama dedi
Inşallah o aşamalara gelmeden hamile kalirizBenim eşimde sorun var canım ondan yumurta takibi hakkın 3 , 2 de aşılama ve en son tüp bebek
Seni cok iyi anliyorum ne desem bilemedim insallah Allah fazla yipratmasinAmin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bu ay çokta umutluydum adet olduktan sonra yıkıldim resmen 1 haftadır kendime gelemiyorum
Amin bide insanlara dert olmuş ya niye çocuk yapmiyomusuzSeni cok iyi anliyorum ne desem bilemedim insallah Allah fazla yipratmasin
Daha dusunmuyoruz deseydinAmin bide insanlara dert olmuş ya niye çocuk yapmiyomusuz
Dememe gerek yok aslında 3 yıl yapmadıysak bi sebebi vardır heralde insan bi düşünür ona gore sorar ya ne kolay ya insanların yatak odasını sormak ayıptan başka bisey degilDaha dusunmuyoruz deseydin
Profil resmimiz aynı Sende mi gazoz dağıtanlardansınHayirlisi olsun canim vakti degilmis demekki calismalara devam insallah en kisa zamanda haberini aliriz
Cok haklisiniz aslinda boyle patavatsiz insanlardan uzak duracaksiniz yada lafini vereceksinizDememe gerek yok aslında 3 yıl yapmadıysak bi sebebi vardır heralde insan bi düşünür ona gore sorar ya ne kolay ya insanların yatak odasını sormak ayıptan başka bisey degil
Kiz cokmu belli oluyorProfil resmimiz aynı Sende mi gazoz dağıtanlardansın