Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekle hele az daha nasipİnsallah hamilesindir canimm belki yerlesme olabilirbemim de ignenin 12.günü kan testi negatif ya sizce umut var mi pozitife döner mi
ayyy keske canım bugun 5 gunu tekrar femaraya basladım bugun halen adet fılan yokHamile olabilirsin
inşallah canım rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın ama keske 12 gunu yapmasaydın bekle dua et Rabbım en hayırlı zamanda nasıp edecek umudunu kaybetmeİnsallah hamilesindir canimm belki yerlesme olabilirbemim de ignenin 12.günü kan testi negatif ya sizce umut var mi pozitife döner mi
InsAllahayyy keske canım bugun 5 gunu tekrar femaraya basladım bugun halen adet fılan yok
Amin canimmm Rabbim herkese hayirlisiyla nasip etsininşallah canım rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın ama keske 12 gunu yapmasaydın bekle dua et Rabbım en hayırlı zamanda nasıp edecek umudunu kaybetme
inşallah canımInsAllah
aynen canım bekle ben 17 gun oldum adet hıc test yapmadım cunku uzulurdum ondan bkledımAmin canimmm Rabbim herkese hayirlisiyla nasip etsinya ben de pisman oldum 12.gün yaptim diye canim çunku moralim çok bozuldu adetimin geçmesini bekliycem artik
En güzelini yaptin canim acaba 16. Ya da 17.günde hamile oldugunu ögrenen var midir ya herkes 14 günde ögrenmişaynen canım bekle ben 17 gun oldum adet hıc test yapmadım cunku uzulurdum ondan bkledım
sende ne sıkayetın vardı polısıkovermı vardı sendedeEn güzelini yaptin canim acaba 16. Ya da 17.günde hamile oldugunu ögrenen var midir ya herkes 14 günde ögrenmiş
Yumurta tembelligim var canim öyle demisti doktor adetlerim gecikiyorsende ne sıkayetın vardı polısıkovermı vardı sendede
hımm bendede polısıkover var yaş kac canımYumurta tembelligim var canim öyle demisti doktor adetlerim gecikiyor
benım gorumcemdede varmıs evlendıgınde tembellık 8 ay tedavı grmus ve sımdı 3 tane evladı varYumurta tembelligim var canim öyle demisti doktor adetlerim gecikiyor
23 canim sen ?hımm bendede polısıkover var yaş kac canım
Nasil tedavi olmus canim ne kullanmisbenım gorumcemdede varmıs evlendıgınde tembellık 8 ay tedavı grmus ve sımdı 3 tane evladı var
canım bende 27 olucam yas :) oda catlatma ıgnesı ılac vermıs ama ablamın yası kucukmus 18 yasındaymıs ozaman bundan 20 sene once yanıNasil tedavi olmus canim ne kullanmis