Gebeliğe Hazırlık çatlatma ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

istankara

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
44
13
8
32
mrh bayanlar lutfen yardımcı olun ya ben polıkover kis var dün hastaney gttım femara ılcı kullandım ve dun muayenede bir tane gelısmıs yumurtam oldugunu dedı ve catlatma ıgnesı vuruldum ertesı ggun ılıskı dedı dr ama benım cok agrım oluyor 20 gun bekle kanama adet olmazsan gebelık testı yp dedı hasta olursanda 3 gunu gel dedı sımdı sorun su neden bu kdr agrım oluyor etkısıımı gsterıyor sızdede oldumu lutfen bılenler benı aydınlatsın
8

Evet canım çatlatma iğnesi sancı yapıyor alt karın bölgesine

Kendiliğinden çatlar iğne yapmasaydın keşke benim de polikistim var doktora gittim bir yumurta şişmiş perşembe yada pazartesi çatlar dedi birde jel verdi biz denedik ama jel kullanmama rağmen sperm geri döküldü

Evet canım bugun ıgne olalı 3 cu gunum halen agrlar var nezaman kan testi yaptırmam lazım

İğne ağrı yapıyor canım. Ben 2 aydır vuruluyorum iğneği.. aşılama denedik hayırlısını bekliyorum

Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Yardımınıza ihtiyacım var. Çatlatma iğnesini bu ay ilk kez denedik. Yumurtam kendiğinden 20 mm olduğunda akşamına çatlatma iğnesi oldum. 21 martta.bugğn iğnenin 10.günü. Bu sabah sabaha karşı beş gibi idrar testi yaptım. Çift çizgi çıktı ne silik ne de çok belirgin. Acaba iğnenin etkisi olabilirmi. Yorumlarınızı yazarmısınız. Geçen sene martta 9 haftalık kalbi durduğu için zorunlu kürtaj oldum. İlk hamileliimde hemen hamile kalmıştım ama kürtajdan sonra olmadı. Sizce hamilemiyim. Çok merak ediyorum .

Yapar canım hele de kistin varsa onu büyütüyo çünkü benim 6cm oldu karnım 5 aylık oldu malesef işe de yaramadı hasta oldum bari kistten kurtulsam sonra yine klomem yapcam ama kistle çok sorun ya

Benimde çok ağrım olmuştu Aralık ayında hangi iğneydi hatırlamıyorum ölüyorum zannettim ama sonra ki çatlatma iğnelerinde böyle acı yaşamadım normal ağrılar oluyor göğüste şişme ağrı bel ve kasıklarda ağrılar heran adet olacak gibi sancılar oluyor bunlarda iğnenin etkisi zaten bu yan etkilerden dolayı hamilelik mi ilaçların etkisi mi ayırt edemezsin

aynen ya bu aralar cogaldı agrı gaz sorunuda var baya

Merhaba 21 martta çatlatma iğnesi oldum. Dün kanda baktırdım yani 15.gün baktırmış oluyorum. 178 çıktı. 11. 13.ve 14.Günlerde de idrarda pozitif çıkmıştı.ve hep koyulaşarak çizgiler çıktı.
İğnenin etkisinden olabilir mi.değerim yükselmez diye çok korkuyorum. Son adetim 7-8 mart. Geçen sen martta 9. Haftalık kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. İster istemez korkularım çok. Sizce iğnenin etkisi hala varmıdır

Merhaba 21 martta çatlatma iğnesi oldum. Dün kanda baktırdım yani 15.gün baktırmış oluyorum. 178 çıktı. 11. 13.ve 14.Günlerde de idrarda pozitif çıkmıştı.ve hep koyulaşarak çizgiler çıktı.
İğnenin etkisinden olabilir mi.değerim yükselmez diye çok korkuyorum. Son adetim 7-8 mart. Geçen sen martta 9. Haftalık kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. İster istemez korkularım çok. Sizce iğnenin etkisi hala varmıdır
[/QUOTE]
Merhaba canim 15 gune ignenin etkisi gecmistir hamilesindir yine de tekrar et ki testi saglikli gebelik mi onu öğren tebrikler darısı başımıza :)

Merhaba canim 15 gune ignenin etkisi gecmistir hamilesindir yine de tekrar et ki testi saglikli gebelik mi onu öğren tebrikler darısı başımıza :)
[/QUOTE]
İnşallah canım korkularım endişelerim çok. Allah hayırlısını basip etsin. Tez zamanda darısı başına inşallah. Umarım değerim sağlıklı bir şekilde artar yarın iş çıkışı beta testi yaptıracağım. İnşallah dış gebelik değildi. Bu cumartesi de doktor randevusu aldım ultrason için. Günler geçenek bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…