Evet canım çatlatma iğnesi sancı yapıyor alt karın bölgesinemrh bayanlar lutfen yardımcı olun yaben polıkover kis var dün hastaney gttım femara ılcı kullandım ve dun muayenede bir tane gelısmıs yumurtam oldugunu dedı ve catlatma ıgnesı vuruldum ertesı ggun ılıskı dedı dr ama benım cok agrım oluyor 20 gun bekle kanama adet olmazsan gebelık testı yp dedı hasta olursanda 3 gunu gel dedı sımdı sorun su neden bu kdr agrım oluyor etkısıımı gsterıyor sızdede oldumu lutfen bılenler benı aydınlatsın
8
Benimde çok ağrım olmuştu Aralık ayında hangi iğneydi hatırlamıyorum ölüyorum zannettim ama sonra ki çatlatma iğnelerinde böyle acı yaşamadım normal ağrılar oluyor göğüste şişme ağrı bel ve kasıklarda ağrılar heran adet olacak gibi sancılar oluyor bunlarda iğnenin etkisi zaten bu yan etkilerden dolayı hamilelik mi ilaçların etkisi mi ayırt edemezsinmrh bayanlar lutfen yardımcı olun yaben polıkover kis var dün hastaney gttım femara ılcı kullandım ve dun muayenede bir tane gelısmıs yumurtam oldugunu dedı ve catlatma ıgnesı vuruldum ertesı ggun ılıskı dedı dr ama benım cok agrım oluyor 20 gun bekle kanama adet olmazsan gebelık testı yp dedı hasta olursanda 3 gunu gel dedı sımdı sorun su neden bu kdr agrım oluyor etkısıımı gsterıyor sızdede oldumu lutfen bılenler benı aydınlatsın
8
aynen ya bu aralar cogaldı agrı gaz sorunuda var bayaBenimde çok ağrım olmuştu Aralık ayında hangi iğneydi hatırlamıyorum ölüyorum zannettim ama sonra ki çatlatma iğnelerinde böyle acı yaşamadım normal ağrılar oluyor göğüste şişme ağrı bel ve kasıklarda ağrılar heran adet olacak gibi sancılar oluyor bunlarda iğnenin etkisi zaten bu yan etkilerden dolayı hamilelik mi ilaçların etkisi mi ayırt edemezsin
Evet gaz problemi ilaçlardan oluyoraynen ya bu aralar cogaldı agrı gaz sorunuda var baya
Merhaba canim 15 gune ignenin etkisi gecmistir hamilesindir yine de tekrar et ki testi saglikli gebelik mi onu öğren tebrikler darısı başımıza :)Merhaba 21 martta çatlatma iğnesi oldum. Dün kanda baktırdım yani 15.gün baktırmış oluyorum. 178 çıktı. 11. 13.ve 14.Günlerde de idrarda pozitif çıkmıştı.ve hep koyulaşarak çizgiler çıktı.
İğnenin etkisinden olabilir mi.değerim yükselmez diye çok korkuyorum. Son adetim 7-8 mart. Geçen sen martta 9. Haftalık kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. İster istemez korkularım çok. Sizce iğnenin etkisi hala varmıdır
11.gün ve iki sonra yaptır bence . İdrar testi mi yaptıracaksın kan testimi .kızlar ıgne yapılalı 10 gunum test nezaman yapmalıyım
bugun 16cı gunu ıgnenın salı gunu kan testı yaptırcam carsambabada hasta olmazsam gıdecem dr11.gün ve iki sonra yaptır bence . İdrar testi mi yaptıracaksın kan testimi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?