• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Semati21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2018
13
4
36
38
Merhaba arkadaşlar doktora gitrim ve bana letu ilacı ile çatlatma iğnesi yapacam dedi ben daha yaptırmadım iğneyi sizce faydalı olurmu yan etkisi falan olurmu?

Letu ilacı ne oluyor canım?
Klomen ve catlatma ignesi kullandim ben uc defa yumurtalarim buyudu catladi yardimci oldu fakat hamile kalamadim doktor yumurtanin boyutuna bakti mi

Kllmen gibi bir ilaç fgaliba yarın gidicem doktora yumurtaların buyukluğune bakacak iğne ne zaman yapıo ne kadar süre etiki var ve ne zaman ilişkiye girmek gerekiyor? Bilgilendirirmisin

Kllmen gibi bir ilaç fgaliba yarın gidicem doktora yumurtaların buyukluğune bakacak iğne ne zaman yapıo ne kadar süre etiki var ve ne zaman ilişkiye girmek gerekiyor? Bilgilendirirmisin
Eğer yeterli olgunluktaysa igneyi yapıyorlar ama bazen aksam yap diyo bazen bir gün sonra o yumurtanın boyutuna bağlı igneden 36 saat sonra yumurtanın çatladıgını ve 36 .saat iliski olmasını soyluyorlar sonrada gün aşırı ilişki öneriyorlar

İğneyi yaptım salı günü ama sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı var bende nedendir sizce

Bugün iğneyi yaptırmamın 8. Günü hiç bir belirtim yok meraktan ölüyorum ama sanki hamile değilim, çok istiyorum sizce ne zaman test yapabilirim

3 tane hamilelik birde kan testi yaptırdım 0.1 cıktı ☺ hergün acıp bakıyorum sanki değişecek diye ☺☺☺ yarın adet günüm neden tutmafı merak ediyorum

Back