• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi yumurta mı büyütüyor?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evrem17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2017
816
523
103
Arkadaslar bugun yumurtam çatlamış mi diye kontrole gittim. 1 hafta once gittigimde bir yumurtan var catlatalm dedi ve igne yaptik. Bugün yeterince buyumemis dedi tekrar klomen verdi. Ben yumurtam var demistnz dedim gecen ay. O bir önceki adetten kalan kist sonmeye dogruydu dedi. Ama catlatma ignesini neden vurdunuz dedim. Yeterince büyüsün yumurtalarin diye dedi. Klomeni tekrardan verdi ve haftaya gel dedi. Ben bu isten birsey anlamadm. Klomeni gunde bir defa kullanmistm doktor iyi gelmiyor diye dozunu düşürdü. Simdi de günde 1 defa kullan dedi. Biri beni aydinlatabilir mi ? Çatlatma ignesi yumurta mi buyutuyor yoksa var olan yumurtayi mi catlatiyor ? Şu an hicbirseye hevesim kalmadi.

Arkadaslar bugun yumurtam çatlamış mi diye kontrole gittim. 1 hafta once gittigimde bir yumurtan var catlatalm dedi ve igne yaptik. Bugün yeterince buyumemis dedi tekrar klomen verdi. Ben yumurtam var demistnz dedim gecen ay. O bir önceki adetten kalan kist sonmeye dogruydu dedi. Ama catlatma ignesini neden vurdunuz dedim. Yeterince büyüsün yumurtalarin diye dedi. Klomeni tekrardan verdi ve haftaya gel dedi. Ben bu isten birsey anlamadm. Klomeni gunde bir defa kullanmistm doktor iyi gelmiyor diye dozunu düşürdü. Simdi de günde 1 defa kullan dedi. Biri beni aydinlatabilir mi ? Çatlatma ignesi yumurta mi buyutuyor yoksa var olan yumurtayi mi catlatiyor ?

eger yumurtan sonuyirsa niye catlatma iynesi yapmis ? adi ustinde catlatma iynesi yumurta catliycak.boya geldigi zaman vurulur bide nasil hemen klomen versi klomen adetin 3. veya 5. gunu kullanilmaya baslanir. ben anlam veremedim doktoruna bence doktor degisikligi yapmalisin

Hayır yumurta catlatıyor büyütmüyor. Pek bilgili tecrübeli bir doktor değil sanırım

Ayrıca sahsı fıkrım catlatma ignesi olmuşssun. Tekrar regl görmeden klomen fln kullanma bence

Ayrıca sahsı fıkrım catlatma ignesi olmuşssun. Tekrar regl görmeden klomen fln kullanma bence
Yani bende birsey anlamadim ne yapmak istedi. Yumurtan var dedi igne yaptik. Ki yunurtam 21mm olmustu. Simdi de gelmus o kistti diyor. Bu ikinci doktorumu degistirdigim. Ama bir hafta sonra yeni başlayan bir doktorum var izindeydi. Ayni hastaneye geliyormus ona gidicem. Mesaj attim. O da kullanma dedi klomeni. O kadar masraf yapiyorz bir sonuc alamiyoruz..

Yani bende birsey anlamadim ne yapmak istedi. Yumurtan var dedi igne yaptik. Ki yunurtam 21mm olmustu. Simdi de gelmus o kistti diyor. Bu ikinci doktorumu degistirdigim. Ama bir hafta sonra yeni başlayan bir doktorum var izindeydi. Ayni hastaneye geliyormus ona gidicem. Mesaj attim. O da kullanma dedi klomeni. O kadar masraf yapiyorz bir sonuc alamiyoruz..
Malesef canım bende 3 yıldır ugrasıyorum 5yıllık evliyim.

Malesef canım bende 3 yıldır ugrasıyorum 5yıllık evliyim.
Senin bir sorunun mu var yoksa kendiliginden mi olmuyor. Nedense günümüzde cocuk sahibi olmak cok zorlaştı. Doktor gormeden gebe kalinmiyor. Gerçi doktora gidip yine kalamiyoruz da. Guvenim kalmadi hic birine. Allah hayirlisini versin insallah en kisa zamanda.

Senin bir sorunun mu var yoksa kendiliginden mi olmuyor. Nedense günümüzde cocuk sahibi olmak cok zorlaştı. Doktor gormeden gebe kalinmiyor. Gerçi doktora gidip yine kalamiyoruz da. Guvenim kalmadi hic birine. Allah hayirlisini versin insallah en kisa zamanda.
Amin inşallah. Pko var regl düzensizliği. Rahimde şekil bozukluğu vardı onun için histeroskopi oldum. Eşimde de sayı ve hareket problemi var

Back