• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi yardım :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pudra16

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2017
611
311
23
29
kızlar bugün çatlatma iğnesinden sonra 12.günüm. Pkoluyum ve bu ay 2 yumurtam gelişmişti. Bu sabah test yaptım tekrar ve gözle görünür derecede belirgin pozitif çıktı yine. Hala iğnenin etkisinden midir ? Dünden beri kasık ağrımda artma oldu ,göğüslerim inanılmaz acıyor ve akıntım var. Testin fotoğrafını da yüklüyorum. Ben ışık tutmadan çıplak gözle net bi şekilde görüyorum kamerada tam çıkmadı

Eklentiler

• 85348DFF-A5A4-41BB-859D-A9F6A58F1CF0.jpeg
    85348DFF-A5A4-41BB-859D-A9F6A58F1CF0.jpeg
    38,8 KB · Görüntüleme: 61
kızlar bugün çatlatma iğnesinden sonra 12.günüm. Pkoluyum ve bu ay 2 yumurtam gelişmişti. Bu sabah test yaptım tekrar ve gözle görünür derecede belirgin pozitif çıktı yine. Hala iğnenin etkisinden midir ? Dünden beri kasık ağrımda artma oldu ,göğüslerim inanılmaz acıyor ve akıntım var. Testin fotoğrafını da yüklüyorum. Ben ışık tutmadan çıplak gözle net bi şekilde görüyorum kamerada tam çıkmadı
14 gün geçmeden test yapmasaydın keşke. İğnenin etkisi sen olabilir hamile de olabilirsin. Ama büyük ihtimalle iğneden.

Ben iğneden bir hafta sonra yapmıştım pozitif çıktı hemen kan verdim ve o da pozitif çıkmıştı. Kan tahlili yaptırmalısın

14 gün geçmeden test yapmasaydın keşke. İğnenin etkisi sen olabilir hamile de olabilirsin. Ama büyük ihtimalle iğneden.
Heryerde 8-10 gün arası etkisi geçer yazıyor. Burda okuduğum çoğu kişi 7-8. Günler negatif oldu artık falan demişler. 2 gündür çok zor görünür bi şekilde çıkıyordu bu sabah yaptığım hiç kendimi zorlamadan ışık tutmadan görümüyor sanki koyulaşmış gibi ondan kararsız kaldım. Silikleşmesi gerekirken daha belirgin çıktı

Heryerde 8-10 gün arası etkisi geçer yazıyor. Burda okuduğum çoğu kişi 7-8. Günler negatif oldu artık falan demişler. 2 gündür çok zor görünür bi şekilde çıkıyordu bu sabah yaptığım hiç kendimi zorlamadan ışık tutmadan görümüyor sanki koyulaşmış gibi ondan kararsız kaldım. Silikleşmesi gerekirken daha belirgin çıktı
Doktorlar ısrarla 14 gün bekleyin diyorlar. Sana da demiş olmaları lazım. İnşallah iğnenin etkisinden değildir tabi.
Ama evet silikleşmesi gerekirdi

Evet 12. Gun normalde hicbir sey olmamasi lazim bende gordum cok cok ucukta olsa bi cizgi var. Peki sen kacinci gunde basladin daha mi koyuydu digerleri..

Doktorlar ısrarla 14 gün bekleyin diyorlar. Sana da demiş olmaları lazım. İnşallah iğnenin etkisinden değildir tabi.
Ama evet silikleşmesi gerekirdi

Evet 12. Gun normalde hicbir sey olmamasi lazim bende gordum cok cok ucukta olsa bi cizgi var. Peki sen kacinci gunde basladin daha mi koyuydu digerleri..
Doktorum iğneye göre regl günümü 28 şubat yada 1 mart gibi düşün dedi. 1 gün bile gecikirsen gel hemen bakalım çıkar varsa dedi. İğnede bthcg olduğunu biliyordum o yüzden ilk günden beri hep test yaptım düşüşü takip etmek için. Geçtiğimiz 2 gündür baya silikti hatta sonuncuyu ışık tutarak falan gördüm ama bugünkü teste baktığımda net olarak ikinci çizgiyi görüyorum. Fotoğraftakinden daha net görünüyor gerçekte. Ama yinede 2 gün daha beklicem teste devam edicem inşallah hamileyimdir içime hep ikiz doğuyor 2 yumurtamda aynı olgunluktaydı doktorum hadi ikiz bekliyorum senden demişti. Kısmet bakalım

Doktorum iğneye göre regl günümü 28 şubat yada 1 mart gibi düşün dedi. 1 gün bile gecikirsen gel hemen bakalım çıkar varsa dedi. İğnede bthcg olduğunu biliyordum o yüzden ilk günden beri hep test yaptım düşüşü takip etmek için. Geçtiğimiz 2 gündür baya silikti hatta sonuncuyu ışık tutarak falan gördüm ama bugünkü teste baktığımda net olarak ikinci çizgiyi görüyorum. Fotoğraftakinden daha net görünüyor gerçekte. Ama yinede 2 gün daha beklicem teste devam edicem inşallah hamileyimdir içime hep ikiz doğuyor 2 yumurtamda aynı olgunluktaydı doktorum hadi ikiz bekliyorum senden demişti. Kısmet bakalım
Adetin geçti mi peki. Doktorun dediğini mi yaptın erken mi yaptın ?

Bence hamile olabilirsin..Ben ilk denedigim ignenin 10.gununde gecen ay ise 12.gününde negatifi gördüm. Ignenin etkisi çoktan geçmişti. Hergün testi tekrar et bence. Artışı görebilirsin bu şekilde. Bu ay 4.kez igne kullanacam insallah bende guzel haberler veririm bu sayfaya ;)

Bence hamile olabilirsin..Ben ilk denedigim ignenin 10.gununde gecen ay ise 12.gününde negatifi gördüm. Ignenin etkisi çoktan geçmişti. Hergün testi tekrar et bence. Artışı görebilirsin bu şekilde. Bu ay 4.kez igne kullanacam insallah bende guzel haberler veririm bu sayfaya :KK66:
Herkeste hormon aynı sürede sıfırlanmaz. Bence boş yere Ümit vermeyelim canım :)
2 gün sonra herşey anlaşılır zaten adet olmazsa gebelik vardır. Bi arkadaş 14ncü gün yaptı çift çizgi gördü ama gebelik yoktu. Böyle örneklerde var. Tabi yine söylüyorum inşallah iğnenin etkisi değildir.

Sonuç ne konu sahibi arkadasim su an durumun ne :)
Malesef 2 yumurtadan biri çatladı ama tutmadı. Diğeri 5 cm kist olarak benimle kaldı. Bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum doktorumun önerisiyle kist eritme etkisi varmış. Bidahaki aya kaldık artık

Back