- 11 Aralık 2018
- 1.371
- 1.802
- 133
- Konu Sahibi istanbulaski
-
Ay kurban olurum sizi veren Allah a sağolunBilgim yok ama konu üstte kalsın diye yazıyorum
Rabbim yardımcınız olsun.
Lütfen yardım edin başarı şansı nedir mesela
[/QUOTE eşinizde de bir sorun yoksa aşılama yaptırın benim fikrim bu
Ne demekAy kurban olurum sizi veren Allah a sağolun ❤❤❤❤
Inşallah hayırlısı olur doktorların ne dediği belli olmuyo ki benim durumumda öyleSadece çatlatma yaptıracaz dedi. Aşılama yok dedi. Anlamadım zaten yum. Çatlıyosa neden çatlatıyo. 1 düşüğüm oldu. Neden hamilelik olmuyor bakıcaz dedi.
İnşallah gerek kalmaz. Şu an adetim bitmek üzere. İnşallah önümüzdeki adette hayırlı haberler alırızInşallah hayırlısı olur doktorların ne dediği belli olmuyo ki benim durumumda öyle
Inşallah Rabbim istediğinizi verir .İnşallah gerek kalmaz. Şu an adetim bitmek üzere. İnşallah önümüzdeki adette hayırlı haberler alırız❤
Sizinde inşallah şu mübarek gün hürmetineInşallah Rabbim istediğinizi verir .
İnşallah ama hiç umudum yok ne istesem olmuyoSizinde inşallah şu mübarek gün hürmetine ❤
Evet aşılamada yumurta geliştirici ve çatlatıcı ilaçlar veriyorlar genelde ama bence herkesde gerekmiyor. Seçilen yumurta hücreniz gününe göre normal bir şekilde gelişip, çatlıyorsa ilaçsız direkt aşılama istediğinizi doktorunuza teklif edebilirsiniz. Herkesin dualarının kabul olması dileği ile1 yıllık evliyim çocuğum olmadı. Eşimde de normal değerler. 3 ay önce Laparoskopi oldum tüpler açıldı şükür. Bugün kontrole gittim Amh sonuçlarım güzel, doktor bana dedi ki gebeliği hızlandıralım, 1 ay sonra adetin 2.günü gel sana bir ilaç vericez yumurtaları biz çatlatacaz bakalım sağlıklı çatlıyo mu dedi.
Kızlar ben bir ay önce doktoraa ovülasyon günü gittiğimde, yumurtan çatlamış demişti. E yumurta sayım da normal. Peki öyleyse doktor bana neden çatlatma iğnesi yapmak istedi? Doktor da çok ünlü bir doktor. Onunla tekrar görüşemem izne çıkacak. Size sorayım dedim. Bu iğne bana zarar verir mi? Aşılama falan yok. Sadece ovülasyon şeysi yapacaz dedi. İsmini unuttum.
Umutsuzluğa kapılmak yok Allah isterse ol der ve oluveririİnşallah ama hiç umudum yok ne istesem olmuyo
Allah razı olsun ama biz aşılama yapmıyoruz doğal yoldan olsun istiyoruz sağılunEvet aşılamada yumurta geliştirici ve çatlatıcı ilaçlar veriyorlar genelde ama bence herkesde gerekmiyor. Seçilen yumurta hücreniz gününe göre normal bir şekilde gelişip, çatlıyorsa ilaçsız direkt aşılama istediğinizi doktorunuza teklif edebilirsiniz. Herkesin dualarının kabul olması dileği ile
Evet öyle rabbim ne derse o olur ama ben hayattan çok şeyler istedim olmadi bu da olmaz diye korkuyorumUmutsuzluğa kapılmak yok Allah isterse ol der ve oluveriri❤
İnşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize.Evet öyle rabbim ne derse o olur ama ben hayattan çok şeyler istedim olmadi bu da olmaz diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?