- 11 Aralık 2018
- 1.371
- 1.802
- 133
- Konu Sahibi istanbulaski
1 yıllık evliyim çocuğum olmadı. Eşimde de normal değerler. 3 ay önce Laparoskopi oldum tüpler açıldı şükür. Bugün kontrole gittim Amh sonuçlarım güzel, doktor bana dedi ki gebeliği hızlandıralım, 1 ay sonra adetin 2.günü gel sana bir ilaç vericez yumurtaları biz çatlatacaz bakalım sağlıklı çatlıyo mu dedi.
Kızlar ben bir ay önce doktoraa ovülasyon günü gittiğimde, yumurtan çatlamış demişti. E yumurta sayım da normal. Peki öyleyse doktor bana neden çatlatma iğnesi yapmak istedi? Doktor da çok ünlü bir doktor. Onunla tekrar görüşemem izne çıkacak. Size sorayım dedim. Bu iğne bana zarar verir mi? Aşılama falan yok. Sadece ovülasyon şeysi yapacaz dedi. İsmini unuttum.
Kızlar ben bir ay önce doktoraa ovülasyon günü gittiğimde, yumurtan çatlamış demişti. E yumurta sayım da normal. Peki öyleyse doktor bana neden çatlatma iğnesi yapmak istedi? Doktor da çok ünlü bir doktor. Onunla tekrar görüşemem izne çıkacak. Size sorayım dedim. Bu iğne bana zarar verir mi? Aşılama falan yok. Sadece ovülasyon şeysi yapacaz dedi. İsmini unuttum.