Merhaba arkadaşlar 5 yaşnda bir kızım var kızıma kardeş yapmaya karar verdik ama 2. hala kısmet olmadı 9 ay oldu..3 aydr yumurtlama takibi yaptırıyrm.yumurtalarım hep büyüyo sayısı var ama çatlamyr ya kist oluyor kocamn oluyo...adetle gidiyo bazen gitmiyor...dün ovitree çatlatma iğnesi oldum yumurtam 17-18 iken 36 saat sonra ilişki önerdi doktorum..iğne vurulan arkadşlarr yada vurulcak olanlarr beraber paylaşımlarda bulunalım...
vuruldktn snra yarım saat kadar yatrdılar beni vucudm yandı sızladı iğne küçücük acıtmıyor ama dünden beri çok yoğun ve fazla akıntım var...bugun2.günüm :))
:18::18: henüz mallüm ilişkide olmadı... heyecanlym aslında çokda umudum yok ama hakkımzda hayırlısı olsun diyorum
rabbim hayırlısını versin...geç olsun güç olmasın sağlıklı gebelikler evlatlar nasip etsin...:
vuruldktn snra yarım saat kadar yatrdılar beni vucudm yandı sızladı iğne küçücük acıtmıyor ama dünden beri çok yoğun ve fazla akıntım var...bugun2.günüm :))
:18::18: henüz mallüm ilişkide olmadı... heyecanlym aslında çokda umudum yok ama hakkımzda hayırlısı olsun diyorum
rabbim hayırlısını versin...geç olsun güç olmasın sağlıklı gebelikler evlatlar nasip etsin...: