çatlatma ignesı yapıcam nolur yardım edın

serap2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
141
77
33
dun tekrar doktora knrole gıttım doktor cumartesı gel catlatma ıgnesı kullanıcaz dedı daha once gıttıgımde yumurtalıklarımda catlamayla lakalı bır sorun yoktu neden verıcek catlatma ıgnesı ne ıse yarıo hanıle kalmaya yardımcımı bu yolla hamıle kalan varmı yapıldıkdan sonra ne olacak kendımı sıcak tutmam gerekıormu yasım 21 kayın valıdem yanımdaydı dıe doktora soramadım da nolur yardım edın napmam lazm bnm yapıldıkdan snra yeme ıcmeye dıkkat edılmesı gerekıormu benden buyuk ablalar nolur yardım edın

hemen doktoru ara canım sor bakalım...çatlatma iğnesiyle hamile kalınabilir tabiki..

hemen doktoru ara canım sor bakalım...çatlatma iğnesiyle hamile kalınabilir tabiki..
ıste nasıl olucak napıo catlatma ıgnesı bnm yumurtamın catlamasıyla alakalı bır sorunum yoktu kı neden catlatma ıgnesı yapıcz dedı doktora ulasamıorum aradım ama baglamıyorlar

bu kadar panik yapma canım :)
yumurta çatlamadan döllenme olmaz zaten. hamilelik için çatlama önemli.
belki yumurtaların gelişiyordur ama çatlamıyordur ya da doktor emin olmak için vermiştir bilemiyorum. iğneyi aşı gibi koldan yapıyorlar, küçük olduğu için (zaten bir tane iğne vurduruyorsun). iğneyi vurdurduktan 36 saat sonrasında ve gün aşırı olacak şekilde ilişki öneriliyor.
doktor bana sıcak tutmakla ilgili bişey söylemedi, ama kendini sıcak tutsan iyi olur tabi. yeme içmeyle ilgili de öyle dikkat etmen gereken bişey yok bildiğim kadarıyla. rahat ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…