S soncen28 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2019 131 89 48 37 23 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi soncen28 #21 soncen28 .!.: 36 saat sonra tek oldu sonra deprem oldu sonrasında 2 gun sonra oldu Genişletmek için tıkla... Acıkcası deprem korkuttu baya benı o yuzden modum dustu maalesef
soncen28 .!.: 36 saat sonra tek oldu sonra deprem oldu sonrasında 2 gun sonra oldu Genişletmek için tıkla... Acıkcası deprem korkuttu baya benı o yuzden modum dustu maalesef
G gizsiz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Kasım 2018 3.562 7.099 78 23 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi soncen28 #22 soncen28 .!.: 36 saat sonra tek oldu sonra deprem oldu sonrasında 2 gun sonra oldu Genişletmek için tıkla... ben iğne vurulduktan 36 saat içinde oldu benıim.sperm yaşar falan dedim ama tutmadı canım. demekki yinede 36saat sonraya denk getirmek şart
soncen28 .!.: 36 saat sonra tek oldu sonra deprem oldu sonrasında 2 gun sonra oldu Genişletmek için tıkla... ben iğne vurulduktan 36 saat içinde oldu benıim.sperm yaşar falan dedim ama tutmadı canım. demekki yinede 36saat sonraya denk getirmek şart
S soncen28 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2019 131 89 48 37 23 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi soncen28 #23 gizsiz .!.: ben iğne vurulduktan 36 saat içinde oldu benıim.sperm yaşar falan dedim ama tutmadı canım. demekki yinede 36saat sonraya denk getirmek şart Genişletmek için tıkla... 36. Saat sonra doktorun dedıgı zamanda hemen yaptık sonrakı degerlendırmelerde gun asırı olmadı
gizsiz .!.: ben iğne vurulduktan 36 saat içinde oldu benıim.sperm yaşar falan dedim ama tutmadı canım. demekki yinede 36saat sonraya denk getirmek şart Genişletmek için tıkla... 36. Saat sonra doktorun dedıgı zamanda hemen yaptık sonrakı degerlendırmelerde gun asırı olmadı
G gizsiz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Kasım 2018 3.562 7.099 78 23 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi soncen28 #24 soncen28 .!.: 36. Saat sonra doktorun dedıgı zamanda hemen yaptık sonrakı degerlendırmelerde gun asırı olmadı Genişletmek için tıkla... benım regl yenı bitti. ovulasyonla devam ediyorum. İnşallah senınki tutar
soncen28 .!.: 36. Saat sonra doktorun dedıgı zamanda hemen yaptık sonrakı degerlendırmelerde gun asırı olmadı Genişletmek için tıkla... benım regl yenı bitti. ovulasyonla devam ediyorum. İnşallah senınki tutar
S soncen28 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2019 131 89 48 37 23 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi soncen28 #25 gizsiz .!.: benım regl yenı bitti. ovulasyonla devam ediyorum. İnşallah senınki tutar Genişletmek için tıkla... Yaaa uzuldum ınss tutar. İnş hepimiz güneşli günleri görürüz.
gizsiz .!.: benım regl yenı bitti. ovulasyonla devam ediyorum. İnşallah senınki tutar Genişletmek için tıkla... Yaaa uzuldum ınss tutar. İnş hepimiz güneşli günleri görürüz.
Dream1988 Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2008 3.782 3.574 658 23 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi soncen28 #26 soncen28 .!.: 36 saat sonra tek oldu sonra deprem oldu sonrasında 2 gun sonra oldu Genişletmek için tıkla... Of ayniyiz depreme denk geldikk ne sans ama benimde tek oldu sonra 2 gun sonra oldu bide igneden onceki gun iliski vardi
soncen28 .!.: 36 saat sonra tek oldu sonra deprem oldu sonrasında 2 gun sonra oldu Genişletmek için tıkla... Of ayniyiz depreme denk geldikk ne sans ama benimde tek oldu sonra 2 gun sonra oldu bide igneden onceki gun iliski vardi
S soncen28 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2019 131 89 48 37 23 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi soncen28 #27 damlacik88 .!.: Of ayniyiz depreme denk geldikk ne sans ama benimde tek oldu sonra 2 gun sonra oldu bide igneden onceki gun iliski vardi Genişletmek için tıkla... Bana doktor 36 saat sonrasın da degerlendır dedı baska da bısey demedı netten arastırdıgım da 14 gun sonra test yapabılırsınız yazıyordu yaptım ama cıkmadı korku ıcınde adet gunumu beklıyorum suan tum adet belırtılerı maaşesef mevcut
damlacik88 .!.: Of ayniyiz depreme denk geldikk ne sans ama benimde tek oldu sonra 2 gun sonra oldu bide igneden onceki gun iliski vardi Genişletmek için tıkla... Bana doktor 36 saat sonrasın da degerlendır dedı baska da bısey demedı netten arastırdıgım da 14 gun sonra test yapabılırsınız yazıyordu yaptım ama cıkmadı korku ıcınde adet gunumu beklıyorum suan tum adet belırtılerı maaşesef mevcut
S soncen28 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2019 131 89 48 37 24 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi soncen28 #28 Kızlar maalesef bu sabah kırmızıları gordum. İns bekleyen arkadasların kı tutar
Duygulu14 Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2019 452 833 23 9 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi soncen28 #29 soncen28 .!.: Acıkcası deprem korkuttu baya benı o yuzden modum dustu maalesef Genişletmek için tıkla... gizsiz .!.: benım regl yenı bitti. ovulasyonla devam ediyorum. İnşallah senınki tutar Genişletmek için tıkla... Merhaba soncen28 .!.: Yaaa uzuldum ınss tutar. İnş hepimiz güneşli günleri görürüz. Genişletmek için tıkla... merhaba kızlar klomen + çatlatma iğnesine devam eden var mı inşallah bu ay isteyen herkese nasip olur birbirimize destek oluruz
soncen28 .!.: Acıkcası deprem korkuttu baya benı o yuzden modum dustu maalesef Genişletmek için tıkla... gizsiz .!.: benım regl yenı bitti. ovulasyonla devam ediyorum. İnşallah senınki tutar Genişletmek için tıkla... Merhaba soncen28 .!.: Yaaa uzuldum ınss tutar. İnş hepimiz güneşli günleri görürüz. Genişletmek için tıkla... merhaba kızlar klomen + çatlatma iğnesine devam eden var mı inşallah bu ay isteyen herkese nasip olur birbirimize destek oluruz