çatlatma iğnesi vurulanlar gelin birlikte bekleyelim....

jenisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
51
12
arkadaşlar merhaba ben 2 ağustosta çatlatma iğnesi vurdum kendime ve şimdi adet tarihimi bekliyorum?benim gibi iğne vurulan var mı?varsa bu geçen süreçte bişeyler hissettiniz mi?gebeliği ilk iğneyle tutanlar var mı?hepsinin cevabını merak ediyorummmm

Bende bu cumartesi vurulacağım
Senin gibi meraklardayım

Bende 19 Ağustos'ta vuruldum iğnemi kızlar 4 Eylül adet tarihim bekliyorum vakit Geçmiyor

Bende 23 agustosta vuruldum ayin 8 i regli gunum ama doktor 12. Gun test istedi yabi yarin ben pzt yaptircam beklemedeyim

mehabala lütfen bana yadmcı olun adetımın 3 günü klolmene basladım ve 24 agıstosta catlatma gnesı vuruldum 25 26 27 taıhlerı aasında doktorum ılıskı verdı 9 eylule kadar adet olmadysan gel ded fakat ben 7 eylulde gıtım beta hcg testı yapıldı ve 13,25 cıktı doktorum zamandan 2 gun once yapıldı 9 da gel tekrar yapalım dedı bugunde yaptıdım 17,66 yukselmıs doktoum az yukselmıs dedı cuma gene kan veıcem sizce neden bu sekıl az yukselıyordur dıs gebelık yada erken hamılelkoldugu ıcınmı bu sekılde delırıcem lutfen aydımcı olun doktorum olumlu yada olumsuz bı sey demedı

BENDE KLOMEN KULLANDIM AYIN 11 İNDE ÇATLATMA İĞNEMİ VURDURDUM ŞUAN BEKLEMEDEYİM İYİ HABERLER VERİRİM İNŞ KIZLAR İLK DENEMEM VE IKI YUMURTAM OLUŞMUŞ.

benım yukselmıs sonunda sukurler olsun 17 den suan 117 ye cıktı dktorumutlubakalım ınshayılsı ılekucagıma alırım abbım herkeze nasp etsnn

kızlar mrb,
07/10 perşembe akşamı çatlatma iğnesi oldum. 10.gün idrar testi yaptım silik çigzi çıktı. 11.gün tekrar yaptım yine silik çizgi çıktı ama 10.günde çıkandan daha azdı. iğnenin etkisi midir sizce?

Kızlar merhaba;
Bende 26 ekımde ıgne oldum. Sızlerde durum nasıl. Benım ıgne olalı bugun 10. gun. Zaman gecmıyor. Bu 3. catlatma iğnem ılkınde kımyasal gebelık yasadım 2. tutmadı ınsallah bu tutar. Sol tarafımda 2 yumurtam gelısmıstı. Bu ıgne olan yumurtaların hepsını kesın catlatıyor mu. Lutfen bılgılerınızı benımle paylasın.

Kızlar merhaba;
26 Ekımde catlatma ıgnesı oldum. Bugun 15. gunum 13.gun ıdrar testı yaptım ama tek cızgı cıktı. Sızce ıdrarda baktırmak ıcın erken mı davrandım.

mehaba akadasla benim hıkayem birazck uzun ama lutfen aydımcıolun bana ben gecen sene subatta kounmayı bakır bırakmaz kendlıgımden hamıle kaldm sonra1bucuk aylıkken bebek kendılıgınden dustu sonra 8 ay korunmayı bırakmama agmen hamle kalamadm çatlatmaıgnesıle eylulde hamıle kaldım ama oda dustu sonra kasımda tekar catlatma ıgnesoldum bu sefer tutmadışimdiise bu ayın 14iğneoldum ovitralle ve suan 10gun gectı testen sonra test yaptım negatıf ckt sızce erkenmı test yaptımmblgsı olan vamı nomalde25gunde bır adet olurum carsamba gunu adet olmam gereko 5gun var dahaa bu adetten 5gun önce dietestler var bugun aldım 20lıraya yaptım negatıf cıktı yoksa bu seferde tutmamısolabılımı yada erkenmı davrandım lutfen yardım olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…