- 21 Ocak 2017
- 183
- 192
- 103
- 33
- Konu Sahibi Kelebekaysee
-
Benimde ikinci oldu . Takma kafana canım üçüncüsünde tutuyor genelde10 mart catlatma ignesi vuruldum bgn test yaptirdim sonuc 1.20 negatif 2. Denemeye artik
İlkinde hamile kalma sansı düşük olur demişti doktorum. Beklemekte fayda var. Üçüncü iğnesinde hamile kalanlar var çünküBende 1 martta vuruldum iğneyi. Ignenin 18inci günü test yaptım p.tesi olumsuzsonuç aldık. Hasta oldum dr hasta olursan gel dedi dün gittim klomen verdi. Haftaya cuma kontrole gidecem. Ilk deneyimim olumsuz oldu.
Inşallah bakalım geçen hafta gittim dr dedi hasta olursan gel iste gittim tekrar klomen verdi cuma gidecem bakalım yine iğne mi vurcak nolcak. Rabbim inşallah nasip eder isteyen herkeseİlkinde hamile kalma sansı düşük olur demişti doktorum. Beklemekte fayda var. Üçüncü iğnesinde hamile kalanlar var çünkü
Yani muhtemelen yine iğne vuracak. Nasip olur tabi inşallah rabbim büyüktürInşallah bakalım geçen hafta gittim dr dedi hasta olursan gel iste gittim tekrar klomen verdi cuma gidecem bakalım yine iğne mi vurcak nolcak. Rabbim inşallah nasip eder isteyen herkese
Takmadanda olmuyorBenimde ikinci oldu . Takma kafana canım üçüncüsünde tutuyor genelde
İnşallah olur yaTakmadanda olmuyorbakalim 2. Denemeye artk
Cnm bn bilmiyorum kan değeri kaç çıkarsa gebesinignenin 14.günü kan testim 31 çıktı. 12 gün idrar testinde negatif çıkmıştı
Merhaba.size bir sorum olacaktı.çatlatma iğnesinden önce ilaç yardımıyla mı denediniz acaba.hangi durumlarda bu iğneye gerek duyuluyor?Inşallah bakalım geçen hafta gittim dr dedi hasta olursan gel iste gittim tekrar klomen verdi cuma gidecem bakalım yine iğne mi vurcak nolcak. Rabbim inşallah nasip eder isteyen herkese
Mrb ben dr adet düzensizliğim için gittim dr muayane etti alttan muayene sonra klomen verdi. Düzensizlikten ötürü yumurtalıklar da büyüme çatlama sorunu oluyomuş. Ona istinaden klomen verdi kullanıp gittim ve çatlatma iğnesi vurdu. Yumurtaliklar da büyüme çatlatma olmayınca dr veriyo iğneyiMerhaba.size bir sorum olacaktı.çatlatma iğnesinden önce ilaç yardımıyla mı denediniz acaba.hangi durumlarda bu iğneye gerek duyuluyor?
Anladım cevabınız için çok teşekkür ederimMrb ben dr adet düzensizliğim için gittim dr muayane etti alttan muayene sonra klomen verdi. Düzensizlikten ötürü yumurtalıklar da büyüme çatlama sorunu oluyomuş. Ona istinaden klomen verdi kullanıp gittim ve çatlatma iğnesi vurdu. Yumurtaliklar da büyüme çatlatma olmayınca dr veriyo iğneyi
Rica ederim cnm ne demekAnladım cevabınız için çok teşekkür ederim
Canım sonuç ne oldu merak ettimArkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Yardımınıza ihtiyacım var. Çatlatma iğnesini bu ay ilk kez denedik. Yumurtam kendiğinden 20 mm olduğunda akşamına çatlatma iğnesi oldum. 21 martta.bugğn iğnenin 10.günü. Bu sabah sabaha karşı beş gibi idrar testi yaptım. Çift çizgi çıktı ne silik ne de çok belirgin. Acaba iğnenin etkisi olabilirmi. Yorumlarınızı yazarmısınız. Geçen sene martta 9 haftalık kalbi durduğu için zorunlu kürtaj oldum. İlk hamileliimde hemen hamile kalmıştım ama kürtajdan sonra olmadı. Sizce hamilemiyim. Çok merak ediyorum .
Insallah allahim.isteyen herkeze nasip etsinİnşallah olur ya
Bende adet düzensizliği yoktu ama yumurtam oluşuyor ve küçük kalıyordu diye klomen ve çatlatma iğnesi verdi. İki aydır klomenle büyüyo yumurtam . Bu ayda deneyecez bakalımMrb ben dr adet düzensizliğim için gittim dr muayane etti alttan muayene sonra klomen verdi. Düzensizlikten ötürü yumurtalıklar da büyüme çatlama sorunu oluyomuş. Ona istinaden klomen verdi kullanıp gittim ve çatlatma iğnesi vurdu. Yumurtaliklar da büyüme çatlatma olmayınca dr veriyo iğneyi
Canım bazen idrarda çıkmayıp kanda çıkıyor . Bi kan testi ver benceKizlar igneden sonra 12.günüm kan testi negatif sizce hala umut var mi ?
Ben ikinci kere denedim oda olumsuzla sonuçlandı bugün test yaptım üstüne hasta oldumBende adet düzensizliği yoktu ama yumurtam oluşuyor ve küçük kalıyordu diye klomen ve çatlatma iğnesi verdi. İki aydır klomenle büyüyo yumurtam . Bu ayda deneyecez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?