- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
- Konu Sahibi Kelebekaysee
Yarın ikinci çatlatma iğnemi vuracağım. Bu iğneyi vuranlar kaçıncı kez denediniz ve deneyimlerinizi yazar mısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımm doktorum iyi bi doktor ama o zararlı olduğunu söylemediOnlar sağlıklı değil ki yapmayın bence ben yaptım çocuk sağlıklı olmadığı için düştü
Valla bekliyoruz canım umudumuz doktorlarHiç bir ilaç sağlıklı değil canım bebek içinse soğan suyu 15 gün iç
Bir hafta erken en az 10 gün gecmeliydi hatta 12 tabiki farkli cikar umutlanmaKızlar bi hafta önce çatlatma vuruldum bugün kan verdim bi saate alcam sonucu iğneden dolayı yanılma olurmu sizce
Hadi ya dr niye bana test yaptırdıki madem keşke git haftaya gel deseymişBir hafta erken en az 10 gün gecmeliydi hatta 12 tabiki farkli cikar umutlanma
Bir hafta erken 15 20 gün geçmesi lazım. Ben 18inci günde testi yaptımKızlar bi hafta önce çatlatma vuruldum bugün kan verdim bi saate alcam sonucu iğneden dolayı yanılma olurmu sizce
İnş ikincisinde tutar canım nasip ya artık akışına bıraktım bendeBende 1 martta vuruldum iğneyi. Ignenin 18inci günü test yaptım p.tesi olumsuzsonuç aldık. Hasta oldum dr hasta olursan gel dedi dün gittim klomen verdi. Haftaya cuma kontrole gidecem. Ilk deneyimim olumsuz oldu.
Evde kendin idrar testiyle takip edip gitseydin.benim 10 gunden sonra negatif cikmaya baslamisti o yuzden kan testi yaptirmadimHadi ya dr niye bana test yaptırdıki madem keşke git haftaya gel deseymiş![]()
İşte geçmiyo o günler ah bi geçse zaman durdu şuan sankiBir hafta erken 15 20 gün geçmesi lazım. Ben 18inci günde testi yaptım
Inşallah tutar rabbim hepimize nasip ederİnş ikincisinde tutar canım nasip ya artık akışına bıraktım bende
Çok iyi anlıyorum bende günler geçse test yapsam diyodum gün yaklaşınca da bi stress aliyodu beniİşte geçmiyo o günler ah bi geçse zaman durdu şuan sanki![]()
Bende asıl idrar testinde pozitif çıkar kan garanti diye düşündüm ama işte az daha zaman lazımmış demek bakalım ne çıkcakEvde kendin idrar testiyle takip edip gitseydin.benim 10 gunden sonra negatif cikmaya baslamisti o yuzden kan testi yaptirmadim
Hastaneler daha çok moral bozuyo ya doğudayım ben bide herkesin elinde 4-5 çocuk bide hepsi ufacık ya nasıl yaptın bunları diye sorasım geliyo biz birini yapamadık dahaÇok iyi anlıyorum bende günler geçse test yapsam diyodum gün yaklaşınca da bi stress aliyodu beni![]()
Öyle valla p.tesi gittim bende doğudayım hastane o gün bi kalabalık ki. Dediğin gibi bide küçük küçük çocukları dizdirmislerHastaneler daha çok moral bozuyo ya doğudayım ben bide herkesin elinde 4-5 çocuk bide hepsi ufacık ya nasıl yaptın bunları diye sorasım geliyo biz birini yapamadık daha![]()
Amin canımcım hayırlısıyla bakalım beklemedeyizÖyle valla p.tesi gittim bende doğudayım hastane o gün bi kalabalık ki. Dediğin gibi bide küçük küçük çocukları dizdirmislermaşallah rabbim vermiş. Bizede nasip etsin inşallah ❤
❣
![]()