• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma İğnesi ve Sonrası

mucizebekleyen11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2023
3
1
1
30
Kızlar herkese merhaba pkosum var ve adetlerim çok düzensiz gebelik düşündüğüm için letu ve fostimon kullanarak yumurta geliştirdi doktorum daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum ve doktorun söylediği günleri değerlendirdim.Ne iğne vurulduktan sonra ne de şuan (10 gün oldu ) benim gebeliğe dair bir belirtim yok adet olacak gibi bir hissimde yok.Aranızda böyle olan sonra pozitif oldugunu gören var mı bugün test yaptım negatifti bu arada

Kızlar herkese merhaba pkosum var ve adetlerim çok düzensiz gebelik düşündüğüm için letu ve fostimon kullanarak yumurta geliştirdi doktorum daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum ve doktorun söylediği günleri değerlendirdim.Ne iğne vurulduktan sonra ne de şuan (10 gün oldu ) benim gebeliğe dair bir belirtim yok adet olacak gibi bir hissimde yok.Aranızda böyle olan sonra pozitif oldugunu gören var mı bugün test yaptım negatifti bu arad

Merhabalar son durumunuz nedir bende merak ettim bende PCO lym ve klomen kullandım yumurtam gelişmedi fostimon verdi onunla devam ediyorum pazartesi günü kontrol e gidecem siz adet oldunuz mu

Kızlar herkese merhaba pkosum var ve adetlerim çok düzensiz gebelik düşündüğüm için letu ve fostimon kullanarak yumurta geliştirdi doktorum daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum ve doktorun söylediği günleri değerlendirdim.Ne iğne vurulduktan sonra ne de şuan (10 gün oldu ) benim gebeliğe dair bir belirtim yok adet olacak gibi bir hissimde yok.Aranızda böyle olan sonra pozitif oldugunu gören var mı bugün test yaptım negatifti bu arada
Durumunuz nedir acaba

Back