Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gebelikten olabilir yada iğnenin etkisinden dolayı da olabilirÇatlatma iğnesi olalı 10 gün oldu ovulasyon testim bu şekilde. Kist olunca yumurta çatlamayınca da bu şekilde mi çıkıyor
10 gün kısa bir süre değil aslında. Silik de çıkabilirdi üstünden epey zaman geçmiş çünkü . Yine de umutlanma tabi ama inşallah gebeliktirÇatlatma iğnesi olalı 10 gün oldu ovulasyon testim bu şekilde. Kist olunca yumurta çatlamayınca da bu şekilde mi çıkıyor
bu ovulasyon testi. gebelik değil malesefBu cizgi çok net ya. Bence hamilelik var
Çok özür dilerim yanlış anlamışım. Allah tez vakitte nasip etsin ♡bu ovulasyon testi. gebelik değil malesef
Hamilesin canım hayırlı olsun.Çatlatma iğnesi olalı 10 gün oldu ovulasyon testim bu şekilde. Kist olunca yumurta çatlamayınca da bu şekilde mi çıkıyor
Çatlatma iğnesinden sonra 17.günüm test negatif. Adet de olmadım. Bu hafta içi doktora gidecem belki de çatlamadı kist olduSonucun ne oldu
doktor çağırmadı. bugün gittim kist yokmuşAma çatlatma iğnesi sonrası doktora gitmiyor musun tekrar bakmiyo mu çatladı mi catlamadi m diye bugün ilişki olsun veya olmasın
çatlatma iğnesini vurduktan sonraki iki gün benim de karnım bacağım belim çok ağrıdı. Ama duramayacak kıvranacak kadar çok değil. Normaldir yumurta çatlıyodur. Güzel sonuç alın inşallahaşırı ağrım var bu sefer normalmi sizce
Bu akşam doktordan geldikten sonra adetim başladı:/O zaman çatladı tutmadı yada arkadan gelen başka yumurta dollendi ama henüz kendini belli etmiyor