- 18 Mart 2023
- 2.270
- 1.424
- 53
- 25
- Konu Sahibi ssaayyhhyy
-
Ohh Maşallah hemen hemen aynıyız bugünkü kan sonucum belirlicek herşeyi4+4 inşallah
Ne zaman vereceksınızOhh Maşallah hemen hemen aynıyız bugünkü kan sonucum belirlicek herşeyi
6-7 gibi İnşallah. Dün Ankaradaydıkta İstanbula yeni giriş yaptık.Ne zaman vereceksınız
3 ekim sabah 10:45te vuruldum canım çatlatma iğnemi bugün vurulduğum günü sayarsak 13. GünümKaçıncı gun oldu smdi seninki
Bende 2 Ekim saat 16.00 da vuruldum3 ekim sabah 10:45te vuruldum canım çatlatma iğnemi bugün vurulduğum günü sayarsak 13. Günüm
Umudunu kaybetme lütfen benim geçen ay negatif oldu bu ay tuttu 1 yıldır deniyordumYarında yaparım bakalım ne olacak ama umudum yok
Haber beklıyorum6-7 gibi İnşallah. Dün Ankaradaydıkta İstanbula yeni giriş yaptık.
Kan sonucum geldiii.Haber beklıyorum
İğnenin 13.günü yaptırdım 9.16 çıktı. Yarın doktora gideceğim sonucu yazarım tekrar :))Çıktı mı sonuç canım merakla bekliyoruz
Benimde 14 ay olacak canım umudum tükeniyorUmudunu kaybetme lütfen benim geçen ay negatif oldu bu ay tuttu 1 yıldır deniyordum
Elbetteki zamanı geldiğinde gelecektir. Gerekli tahlilleri araştırmaları zamanı gelince doktor yönlendirmesi ile yaptirirsiniz eşinizle. Herseyi bırakın diyemem asla. Üstünüze düşeni yapın gerisi dua teslimiyet. Ötesi insanın kendisine zarar vermesi emin olun. Bu süreçte elinizi karniniza koyup fatiha ihlas nas Felak ve ayetel kursi okumanizi tavsiye ederim. Gece yatmadan sabah uyandığınızda yapın. Bolca estağfurullah çekin. Salavat getirin. Ilac kullansam da doktora gitsem de Rabbım sen vereceksin sen nasip edeceksin senden istiyorum diye dua edin. Bunları düzenli yaptığınızda kalbiniz rahatlayacak alışacak gerçekten verecek olanın rabbimiz olduğunu kalp ikna olacak. Ayrıca 41 hurmaya 41 meryem suresi okuyup yada okutup bebek niyeti ile baslayabilirsiniz. Ben bu dediklerimi yaptıktan 1 ay sonra gebe kaldım tedavi ile. Her gün aç karnına 1 esin 1 sen okunmuş hurmayi yiyin. En son 1 tane kaliyo onuda yarım şekilde eşinle tüketin. Allahin izniyle bunu deneyip gebelik elde etmeyen çok az kişi var. Hemen olur diyemem ama Elbette kısa sürede allahin izniyle gebelik oluyo. Bolca dua et.
Rica ederim yıllarca bir çok şeyle uğraştığım için bu durumda olan kişilere hep destek olmaya yol göstermeye çalışıyorum. İstediğin zaman özelden de yazabilirsin.
Maşallah gayet güzel artmıs gözün aydıınKan sonucum geldiii.Eki Görüntüle 3318442
Tekrar kan verdin mi yükseldi miİğnenin 13.günü yaptırdım 9.16 çıktı. Yarın doktora gideceğim sonucu yazarım
Allah razı olsunMaşallah gayet güzel artmıs gözün aydııntekrar verecek mısın kan
Merhabalar, konuyla ilgili olarak her yerde kendime bir cevap arıyorum. En yeni tarihli konuşma sizinkiydi. Ben 29 eylülde çatlatma iğnesi olmuştum bugün 12.gün. Dayanamadım test yaptım silik çizgi çıktı. Sizce hamilelik midir yoksa iğne etkisi devam ediyor olabilir mi? Eki Görüntüle 3316369
Merhaba benimde 12. Gün sizin gibi çıktı 11. Gün sıfırlanmıştı bi umut var mı sizceCanım ben bugün sabah yine test yaptım takip etmek için. diğerinden daha koyu çıktı çizgi. Ama ümitlenmek de istemiyorum bilmiyorum ne yapacağımı Eki Görüntüle 3316493
Benimde 11.gun sifirlanmisti 12.gun aynı sizin ki gbiydi 13.gun ilk idrarla daha belirgin silik çizgi ile gidip kan verdim 46.1 gebelik çıktı yarın tekrar kan verip yükselişine bakicazMerhaba benimde 12. Gün sizin gibi çıktı 11. Gün sıfırlanmıştı bi umut var mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?