Çatlatma iğnesi ve gebelik testi

Merhaba
Kan testimi aldım en son cuma günü vermiştim 104.4dü. Bugün verdiğimi paylaştım.
7B95EF64-1CEE-4149-9644-3DC96832CFE7.jpeg

Elbetteki zamanı geldiğinde gelecektir. Gerekli tahlilleri araştırmaları zamanı gelince doktor yönlendirmesi ile yaptirirsiniz eşinizle. Herseyi bırakın diyemem asla. Üstünüze düşeni yapın gerisi dua teslimiyet. Ötesi insanın kendisine zarar vermesi emin olun. Bu süreçte elinizi karniniza koyup fatiha ihlas nas Felak ve ayetel kursi okumanizi tavsiye ederim. Gece yatmadan sabah uyandığınızda yapın. Bolca estağfurullah çekin. Salavat getirin. Ilac kullansam da doktora gitsem de Rabbım sen vereceksin sen nasip edeceksin senden istiyorum diye dua edin. Bunları düzenli yaptığınızda kalbiniz rahatlayacak alışacak gerçekten verecek olanın rabbimiz olduğunu kalp ikna olacak. Ayrıca 41 hurmaya 41 meryem suresi okuyup yada okutup bebek niyeti ile baslayabilirsiniz. Ben bu dediklerimi yaptıktan 1 ay sonra gebe kaldım tedavi ile. Her gün aç karnına 1 esin 1 sen okunmuş hurmayi yiyin. En son 1 tane kaliyo onuda yarım şekilde eşinle tüketin. Allahin izniyle bunu deneyip gebelik elde etmeyen çok az kişi var. Hemen olur diyemem ama Elbette kısa sürede allahin izniyle gebelik oluyo. Bolca dua et.
Rica ederim yıllarca bir çok şeyle uğraştığım için bu durumda olan kişilere hep destek olmaya yol göstermeye çalışıyorum. İstediğin zaman özelden de yazabilirsin. 🤗
👍🏻

merhabalar, bende 30 eylülde çatlatma iğnesi oldum. reglim bugünle 4 gün gecikti ama az önce peçeteye pembe kan geldi. hayallerim yıkıldı yine..

Merhaba benimde 12. Gün sizin gibi çıktı 11. Gün sıfırlanmıştı bi umut var mı sizce
Benimde 11.gun sifirlanmisti 12.gun aynı sizin ki gbiydi 13.gun ilk idrarla daha belirgin silik çizgi ile gidip kan verdim 46.1 gebelik çıktı yarın tekrar kan verip yükselişine bakicaz

Back