- Konu Sahibi ssaayyhhyy
Ben bu sabah 13.gun yani erkwn gebelik testinde pozitifi görünce tahlil verdim 46.1 çıkmış smdi iyi mi kötü mu anlayamdimÇıktı mı sonuç canım merakla bekliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu sabah 13.gun yani erkwn gebelik testinde pozitifi görünce tahlil verdim 46.1 çıkmış smdi iyi mi kötü mu anlayamdimÇıktı mı sonuç canım merakla bekliyoruz
Hımm bende anlamıyorum valla hayırlısı olsun yaBen bu sabah 13.gun yani erkwn gebelik testinde pozitifi görünce tahlil verdim 46.1 çıkmış smdi iyi mi kötü mu anlayamdim
Nasip salı günü tekrarliycammmm yavrummHımm bende anlamıyorum valla hayırlısı olsun ya
Canım hamilesin gözün Aydın iğne etkisi değil sonuç güzel bize de dua etBen bu sabah 13.gun yani erkwn gebelik testinde pozitifi görünce tahlil verdim 46.1 çıkmış smdi iyi mi kötü mu anlayamdim
Böyle kuzum sende yap bakalimTestin nasıl çıkmıştı canım bende yapıcam şimdi
Merhabaaİnşallah canım. Son günleri beklemek daha zor. Sağ ol
Bugun kan verdiniz miMerhabaa
Ben cuma günü hamile olduğumu öğrendim 104.4 ile. Lekelenmem var. Kan takibi yaptırıyorum.
Bugun kan verdiniz mi
Haber verin bize de inşallah iyi haber alırsınız. Bende lekelenme yasadımHayır dahaa vermedim ama vereceğim. Lekelenmem bitti şükür.
İnşallahHaber verin bize de inşallah iyi haber alırsınız. Bende lekelenme yasadım
Adetimden 2 gün önce bi kere yasadım adetim 3 gün gectı gece tekrar kırmızı geldı bı daha da gelmedıİnşallahsiz nasılsınız şimdi
Kan verdiniz mi sizdeAdetimden 2 gün önce bi kere yasadım adetim 3 gün gectı gece tekrar kırmızı geldı bı daha da gelmedı
2 kere verdim 60-167 cıktıKan verdiniz mi sizde
Çok iyi Maşallah2 kere verdim 60-167 cıktı
Kaçıncı gun hamile olduğunuzu öğrendiniz .. yerleşme kanaması olabilir korkmayınMerhabaa
Ben cuma günü hamile olduğumu öğrendim 104.4 ile. Lekelenmem var. Kan takibi yaptırıyorum.
4+4 inşallahÇok iyi Maşallah
Şimdi kaç haftalık oldunuzzz
Adetimin 25. Günü Öğrendim hamile olduğumu adet olmam gereken günden 2 gün önce öğrendim.Kaçıncı gun hamile olduğunuzu öğrendiniz .. yerleşme kanaması olabilir korkmayın