- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi ssaayyhhyy
-
Var görünüyor koyulaşmayı takip edin mutlakaBenim 9/10 günler pozitifti 11.gun alın yazısı kadar temiz bir test vardı karşımda negatif bugün 12.gun ilk idrarla yaptım biraz silik çıktı erken gebelik testi yaptım busefer bakabilir misiniz rica etsem
İnşallah yarında bakcam diğer gun kan veririm artık heraldeVar görünüyor koyulaşmayı takip edin mutlaka
İnşallah vardır kuzum benimde 12. Günüm bugün ama düşkünden daha silik çıktı ya dün gözle görülüyordu bugün ben görüyorum sanırım sadece kararsız kaldım en iyisi 14. Günü beklemekBenim 9/10 günler pozitifti 11.gun alın yazısı kadar temiz bir test vardı karşımda negatif bugün 12.gun ilk idrarla yaptım biraz silik çıktı erken gebelik testi yaptım busefer bakabilir misiniz rica etsem
Ah bu belirsizlikle cidden çok kötü bende şuan defalarca teste bakyorum varmı yokmu kuruma çizgisi mi yoksa diye ama kan için iki gun daha beklmek istyorum senin gibiİnşallah vardır kuzum benimde 12. Günüm bugün ama düşkünden daha silik çıktı ya dün gözle görülüyordu bugün ben görüyorum sanırım sadece kararsız kaldım en iyisi 14. Günü beklemek
Valla ne yapalım şaşırdık 5 dk bekleyince test koyulaştı dünkü gibi ilk dakikalarda çok silikti ay bu belirsizlik öldürecek biziAh bu belirsizlikle cidden çok kötü bende şuan defalarca teste bakyorum varmı yokmu kuruma çizgisi mi yoksa diye ama kan için iki gun daha beklmek istyorum senin gibi
Bende aynısını yasadım moralim sıfırlandı öğleden sonra tekrar yaptım koyulasmıstıİnşallah vardır kuzum benimde 12. Günüm bugün ama düşkünden daha silik çıktı ya dün gözle görülüyordu bugün ben görüyorum sanırım sadece kararsız kaldım en iyisi 14. Günü beklemek
At foto bakalım hangi marka test yaptın canimValla ne yapalım şaşırdık 5 dk bekleyince test koyulaştı dünkü gibi ilk dakikalarda çok silikti ay bu belirsizlik öldürecek bizi
Valla ne yapalım şaşırdık 5 dk bekleyince test koyulaştı dünkü gibi ilk dakikalarda çok silikti ay bu belirsizlik öldürecek bizi
NasılBende aynısını yasadım moralim sıfırlandı öğleden sonra tekrar yaptım koyulasmıstı
Kan vermeden anlayamiycaz gerçekleri böyle kendimizi yiyip bitiriyoruzBende aynısını yasadım moralim sıfırlandı öğleden sonra tekrar yaptım koyulasmıstı
Bende aynısını yasadım moralim sıfırlandı öğleden sonra tekrar yaptım koyulasmıstı
Bende yarın vercem beni kesin haberdar et olurmuCanım misafirlikteyim testi bile zor yaptım fırsatım olursa çekip atarım ama belki de bugün kan veririm hiç bilemiyorum en azından kafam rahatlar
Kuzum çizgi var evet belki yeni iğnenin etkisi cikiyodur vücudundan o da olabilir skms canınıDün daha belirgindi canım sıkıldı
Ne yapacağımı bilemedim canım haberleşelim kan felan verirsekKuzum çizgi var evet belki yeni iğnenin etkisi cikiyodur vücudundan o da olabilir skms canını
Tmmdr canım ben yarın akşam anca verrm bugün imkan yok gtmeye sen gdersen haber et Allahım güzel sonuclarla karşılaştırsın inşallahNe yapacağımı bilemedim canım haberleşelim kan felan verirsek
İnşallah canım benim Allahım nasip eder inşallah her isteyene bizim gibiTmmdr canım ben yarın akşam anca verrm bugün imkan yok gtmeye sen gdersen haber et Allahım güzel sonuclarla karşılaştırsın inşallah
Amin canım inşallah aminİnşallah canım benim Allahım nasip eder inşallah her isteyene bizim gibi
Çıktı mı sonuç canım merakla bekliyoruzcanım eşim bugün gidelim diyor meraklı biraz :) bugün kan vermeye gideceğiz sonuçtan haberdar ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?