Çatlatma iğnesi ve gebelik testi

Benim 9/10 günler pozitifti 11.gun alın yazısı kadar temiz bir test vardı karşımda negatif bugün 12.gun ilk idrarla yaptım biraz silik çıktı erken gebelik testi yaptım busefer bakabilir misiniz rica etsem
Var görünüyor koyulaşmayı takip edin mutlaka

Benim 9/10 günler pozitifti 11.gun alın yazısı kadar temiz bir test vardı karşımda negatif bugün 12.gun ilk idrarla yaptım biraz silik çıktı erken gebelik testi yaptım busefer bakabilir misiniz rica etsem
İnşallah vardır kuzum benimde 12. Günüm bugün ama düşkünden daha silik çıktı ya dün gözle görülüyordu bugün ben görüyorum sanırım sadece kararsız kaldım en iyisi 14. Günü beklemek

Ah bu belirsizlikle cidden çok kötü bende şuan defalarca teste bakyorum varmı yokmu kuruma çizgisi mi yoksa diye ama kan için iki gun daha beklmek istyorum senin gibi

Ah bu belirsizlikle cidden çok kötü bende şuan defalarca teste bakyorum varmı yokmu kuruma çizgisi mi yoksa diye ama kan için iki gun daha beklmek istyorum senin gibi
Valla ne yapalım şaşırdık 5 dk bekleyince test koyulaştı dünkü gibi ilk dakikalarda çok silikti ay bu belirsizlik öldürecek bizi

Bende aynısını yasadım moralim sıfırlandı öğleden sonra tekrar yaptım koyulasmıstı

Valla ne yapalım şaşırdık 5 dk bekleyince test koyulaştı dünkü gibi ilk dakikalarda çok silikti ay bu belirsizlik öldürecek bizi

Bende aynısını yasadım moralim sıfırlandı öğleden sonra tekrar yaptım koyulasmıstı
Nasıl
Kan vermeden anlayamiycaz gerçekleri böyle kendimizi yiyip bitiriyoruz

Canım misafirlikteyim testi bile zor yaptım fırsatım olursa çekip atarım ama belki de bugün kan veririm hiç bilemiyorum en azından kafam rahatlar

Testler

Eklentiler

• AF8A026F-283A-4C6E-8110-B59C0FCEEA2D.jpeg
    93,7 KB · Görüntüleme: 83
  • 7B0CFE2B-30A0-4FA4-A334-5C2240806545.jpeg
    104,1 KB · Görüntüleme: 77
  • 470D956E-0580-4570-8997-F8258840B8B8.jpeg
    93,7 KB · Görüntüleme: 81
  • BB7D9813-2A20-457E-8764-46D677212963.jpeg
    104,1 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…