Çatlatma iğnesi ve gebelik testi

Kızlar merhaba bugün 11. Günüm klomen sonrası kontrole gittim ve 12mm ile 8mm yumurtam vardı çatlatma için istenilen boyutta olmadığı için 4 gün sonra yani pazartesi günü tekrar çağırdı dr. Acaba o güne kadar büyür mü ya en azından 12 mm olan ? Siz kaçıncı gün çatlatma iğnesi vurmuştunuz ?

Çok sevindim canım benim belirtin var mıydı? Bende doktoru dinledim şimdi 12. günde atılıyor diyor iğnenin etkisi bende 2 gün sonra kan vermeyi düşünüyorum bakalım bize de dua et :)
İnşallah canım duamdasınız :) belirti olarak göğüs hassasiyeti ve kaşıntısı, aşırı derecede kabızlık ve gaz oluştu bende. Ara ara bulantı oluyor ama çok nadir. Bir kaç defa da ateşimin hafif yükseldiği olmuştu.

Kızlar merhaba bugün 11. Günüm klomen sonrası kontrole gittim ve 12mm ile 8mm yumurtam vardı çatlatma için istenilen boyutta olmadığı için 4 gün sonra yani pazartesi günü tekrar çağırdı dr. Acaba o güne kadar büyür mü ya en azından 12 mm olan ? Siz kaçıncı gün çatlatma iğnesi vurmuştunuz ?
Bende klomeni ilk kullandığımda yani geçen ay 12 mmydi, doktor bana da öyle demişti ve adet olmuştum. Ama umarım seninki gelişir ve güzel haberler alırsın. Ben 2.ay gittiğimde adetimin 13.günüydü yumurta solda 14 sağda 17-18 mmydi.

Bende klomeni ilk kullandığımda yani geçen ay 12 mmydi, doktor bana da öyle demişti ve adet olmuştum. Ama umarım seninki gelişir ve güzel haberler alırsın. Ben 2.ay gittiğimde adetimin 13.günüydü yumurta solda 14 sağda 17-18 mmydi.
Büyümemişmiydi tek kontrol mü yaptırmıştınız peki

Ben 12. Gün gittim canım 13. Gün de iğnemi vuruldum bir tane büyüdü sadece canını sıkma büyür inşallah senin yumurtanda

Benimde 11. Günüm kızlar bugün test silik pozitif yarın kan vereyim mi sizce ne diyorsunuz çok heyecanlıyım
Ver bence benimki negatif çıktı

Yarın test yapıp sonucuna göre kan vermeyi düşünüyorum canım belki bilirsiniz dr mfk 12. Günde atılıyor kesin sonuç dedi ama biz 14 günde diyoruz hastalarımıza dedi bilmiyorum ki emin olamadım bakalım sabahki duruma bağlı artık

Yarın test yapıp sonucuna göre kan vermeyi düşünüyorum canım belki bilirsiniz dr mfk 12. Günde atılıyor kesin sonuç dedi ama biz 14 günde diyoruz hastalarımıza dedi bilmiyorum ki emin olamadım bakalım sabahki duruma bağlı artık
Benim 9/10 günler pozitifti 11.gun alın yazısı kadar temiz bir test vardı karşımda negatif bugün 12.gun ilk idrarla yaptım biraz silik çıktı erken gebelik testi yaptım busefer bakabilir misiniz rica etsem 😔

Eklentiler

• IMG_20231014_073641.jpg
    IMG_20231014_073641.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 71
Back