- 27 Temmuz 2023
- 111
- 22
- 13
- 28
- Konu Sahibi ssaayyhhyy
-
Ederim Allah razı olsun Allah buradaki tüm herkese nasip etsinÇok teşekkür ederim. Tekrar test yapmadım. Yarın adet olacağım. Adet belirtilerim var zaten. Allahım hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evladınızı. Bana da dua edin
İnşallah, hayırlısıyla olur.İnşallah olmazsınız ben şimdi olucam dediğim yerde kanda çıkmıştı
Merhabalar, konuyla ilgili olarak her yerde kendime bir cevap arıyorum. En yeni tarihli konuşma sizinkiydi. Ben 29 eylülde çatlatma iğnesi olmuştum bugün 12.gün. Dayanamadım test yaptım silik çizgi çıktı. Sizce hamilelik midir yoksa iğne etkisi devam ediyor olabilir mi?İnşallah, hayırlısıyla olur.
Yüksek ihtimal iğnenin etkisidir canımMerhabalar, konuyla ilgili olarak her yerde kendime bir cevap arıyorum. En yeni tarihli konuşma sizinkiydi. Ben 29 eylülde çatlatma iğnesi olmuştum bugün 12.gün. Dayanamadım test yaptım silik çizgi çıktı. Sizce hamilelik midir yoksa iğne etkisi devam ediyor olabilir mi? Eki Görüntüle 3316369
Ama sen yine de test yaparak takip et bence inşallah hamişsindir :)Merhabalar, konuyla ilgili olarak her yerde kendime bir cevap arıyorum. En yeni tarihli konuşma sizinkiydi. Ben 29 eylülde çatlatma iğnesi olmuştum bugün 12.gün. Dayanamadım test yaptım silik çizgi çıktı. Sizce hamilelik midir yoksa iğne etkisi devam ediyor olabilir mi? Eki Görüntüle 3316369
Bende 12. Gün pozitifi gördüm hergün arttı rengi. Sizde testle takip edin inşallah koyulasır testınızMerhabalar, konuyla ilgili olarak her yerde kendime bir cevap arıyorum. En yeni tarihli konuşma sizinkiydi. Ben 29 eylülde çatlatma iğnesi olmuştum bugün 12.gün. Dayanamadım test yaptım silik çizgi çıktı. Sizce hamilelik midir yoksa iğne etkisi devam ediyor olabilir mi? Eki Görüntüle 3316369
Canım ben bugün sabah yine test yaptım takip etmek için. diğerinden daha koyu çıktı çizgi. Ama ümitlenmek de istemiyorum bilmiyorum ne yapacağımıAma sen yine de test yaparak takip et bence inşallah hamişsindir :)
Eveet koyulaşmışCanım ben bugün sabah yine test yaptım takip etmek için. diğerinden daha koyu çıktı çizgi. Ama ümitlenmek de istemiyorum bilmiyorum ne yapacağımı Eki Görüntüle 3316493
Bugün duyduğum en güzel cümle bu sanırımEveet koyulaşmışbebeğiniz sizinlr inşallah
Aynı şeyi hissetmiştim, hala hissediyorum. Allah hepimize sağlıkla, en kısa zamanda nasip etsin inşallah canımAy evet koyulaşmış canım inşallah bebişin vardır :) Benimde 10. Günüm bugün bana da dua edin lütfen günler geçmiyor sanki
İnşallah canım benim testle takip et yine sen yarın da sonra da kan verirsin bize de haber ver umut ol :)Aynı şeyi hissetmiştim, hala hissediyorum. Allah hepimize sağlıkla, en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım
canım eşim bugün gidelim diyor meraklı biraz :) bugün kan vermeye gideceğiz sonuçtan haberdar ederimİnşallah canım benim testle takip et yine sen yarın da sonra da kan verirsin bize de haber ver umut ol :)
Ay hadi inşallah dualarım seninle :) Mutlaka haber ver sonucu canımcanım eşim bugün gidelim diyor meraklı biraz :) bugün kan vermeye gideceğiz sonuçtan haberdar ederim
Tamam canımAy hadi inşallah dualarım seninle :) Mutlaka haber ver sonucu canım
Benimde bugün 10.gunum gerçekten geçmiyor günler dün yaptığımda silik çizgi vardıAy evet koyulaşmış canım inşallah bebişin vardır :) Benimde 10. Günüm bugün bana da dua edin lütfen günler geçmiyor sanki
Var gibi duruyor Allah'ım güzel haberi almayı nasip etsin inşallahCanım ben bugün sabah yine test yaptım takip etmek için. diğerinden daha koyu çıktı çizgi. Ama ümitlenmek de istemiyorum bilmiyorum ne yapacağımı Eki Görüntüle 3316493
Ay benimde bugün 10. günüm inşallah güzel haberler alırız benim bugün testim de pozitif ama bilemiyorum iğne etkisi değil diyen doktor da var ama beklemekten başka çare yok :/Benimde bugün 10.gunum gerçekten geçmiyor günler dün yaptığımda silik çizgi vardı
Canım çıkmadı mı sonucun?Tamam canım
Yarın birdaha yapcam ben galibaAy benimde bugün 10. günüm inşallah güzel haberler alırız benim bugün testim de pozitif ama bilemiyorum iğne etkisi değil diyen doktor da var ama beklemekten başka çare yok :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?