Çatlatma iğnesi ve gebelik testi

İnşallah, hayırlısıyla olur.
Merhabalar, konuyla ilgili olarak her yerde kendime bir cevap arıyorum. En yeni tarihli konuşma sizinkiydi. Ben 29 eylülde çatlatma iğnesi olmuştum bugün 12.gün. Dayanamadım test yaptım silik çizgi çıktı. Sizce hamilelik midir yoksa iğne etkisi devam ediyor olabilir mi?
IMG_20231011_173533.jpg

Merhabalar, konuyla ilgili olarak her yerde kendime bir cevap arıyorum. En yeni tarihli konuşma sizinkiydi. Ben 29 eylülde çatlatma iğnesi olmuştum bugün 12.gün. Dayanamadım test yaptım silik çizgi çıktı. Sizce hamilelik midir yoksa iğne etkisi devam ediyor olabilir mi? Eki Görüntüle 3316369
Yüksek ihtimal iğnenin etkisidir canım

Merhabalar, konuyla ilgili olarak her yerde kendime bir cevap arıyorum. En yeni tarihli konuşma sizinkiydi. Ben 29 eylülde çatlatma iğnesi olmuştum bugün 12.gün. Dayanamadım test yaptım silik çizgi çıktı. Sizce hamilelik midir yoksa iğne etkisi devam ediyor olabilir mi? Eki Görüntüle 3316369
Ama sen yine de test yaparak takip et bence inşallah hamişsindir :)

Bende 12. Gün pozitifi gördüm hergün arttı rengi. Sizde testle takip edin inşallah koyulasır testınız

Benimde bugün 10.gunum gerçekten geçmiyor günler dün yaptığımda silik çizgi vardı 🤦🏼‍♀️
Ay benimde bugün 10. günüm inşallah güzel haberler alırız benim bugün testim de pozitif ama bilemiyorum iğne etkisi değil diyen doktor da var ama beklemekten başka çare yok :/

Back