Çatlatma iğnesi ve gebelik testi

Bende eylül 22 si aşılama yapıldı ama bu gün test verdim kandan negatif çıktı.Ama evde testlerimde hep 2 ci hayalet çizgi vardı.Biraz hüsran oldu tabi.İnşallah siz iyi sonuç alırsınız

Merhaba,ben birşey soracağım 22 eylülde aşılama oldum bu gün negatif çıktı kanda.Erken davranmadım değil mi test için?
Aşılama hiç yaptırmadım ama dediğim gibi ben iğneden sonra 10. gün negatif görmüştüm ama hamileymişim. Herkeste farklı olabilir. Doktorunuz size ne zaman test yapın dedi? 10 gün biraz sınırda bir zaman, yanıltıcı olabilecek bir gün yani. Bilemedim.

Bana 15 gün sonra dediler. 21 eylülde iğne vuruldum. 12. Gün oluyor. Ben adet olacağım büyük ihtimalle. Siz inşallah hamilesinizdir. 5 gün sonra tekrar yaptirin

Çatlatma iğnesi 12. Gün. Bat 5 Ekim. Erken gebelik testi yaptım. Negatif. Inovita diye bir test. İnternetten sipariş etmiştim. İğne vurulduğunda da sonrasında da ne zaman yapsam hep negatif çıktı. Bu testlerin güvenirliği nasıl acaba

İğneyi vurulur vurulmaz mı yaptınız testi? O hormon kana geç karışıyor, vücudu da geç terkediyor diye okumuştum burda birinin yorumunda. O markayı da hiç kullanmadım.

İğneyi vurulur vurulmaz mı yaptınız testi? O hormon kana geç karışıyor, vücudu da geç terkediyor diye okumuştum burda birinin yorumunda. O markayı da hiç kullanmadım.
Hem vurulduğum gün hem de 2 gün sonrasında yaptım. 7. Gün, 10. Gün ve bugün 12. Gün. Tekinde bile silik dahi çıkmadı.

Çok ilginç. Hep aynı markayla mı yaptınız? Belki hassas bir test değildir.
Evet. Internetten toplu sipariş etmiştim. 30 ovulasyon 6 gebelik testi göndermişler. 5ml hcg ye kadar gösterir yazıyor. Kanda ilk ölçümler kaç çıkar genelde. Adetten iki gün önce hcg kaç olmalıdır

Evet. Internetten toplu sipariş etmiştim. 30 ovulasyon 6 gebelik testi göndermişler. 5ml hcg ye kadar gösterir yazıyor. Kanda ilk ölçümler kaç çıkar genelde. Adetten iki gün önce hcg kaç olmalıdır
Yani gebeliğini 5 küsürle öğrenen de var, çok daha yüksek değerle öğrenen de var. Herkesin döllenme günü, yerleşmesi falan her şeyi farklı. Ben önceki iğnemde 8. gün silik çizgi gördüğümde kan değerim 9 küsürdü.(iğnenin etkisi) marka predictor early idi. Yani 9 küsür değeri bile göstermişti.

Anladım. Bu ay da olmadı sanırım. Hayırlısı olsun. Her ay bu sonucu görmek çok üzücü. İnşallah önümüzdeki ay olur. Çok teşekkür ederim cevaplar için

Anladım. Bu ay da olmadı sanırım. Hayırlısı olsun. Her ay bu sonucu görmek çok üzücü. İnşallah önümüzdeki ay olur. Çok teşekkür ederim cevaplar için
Rica ederim, ne demek. Üzüntünüzü çok iyi anlayabiliyorum. Yine de umudumuzu kaybetmeyelim, inşallah bu ay hayırlısıyla olur. Olmazsa da bir sonraki ay yeni umutlarla başlarız. Allah daha zor imtihanlar vermesin.

Doktorun biri 12 diğeri 15 gün demişti kafam karıştı

Benim güvenim kalmadı testlere çünkü evde hep silik çıktı kanda negatif

Sizin belli oldu mu acaba üzülmeyin silik görüp 15. Gün öğrenen var bende adet olacağım dedim fakat 114 çıktı 13 gece 14 e bağlayan gece kan testim
Yanlış pozitif gösterdikleri oluyor demek ki. Bende her zaman negatif çıktığı için hep doğru maalesef.

Sizin belli oldu mu acaba üzülmeyin silik görüp 15. Gün öğrenen var bende adet olacağım dedim fakat 114 çıktı 13 gece 14 e bağlayan gece kan testim
Çok teşekkür ederim. Tekrar test yapmadım. Yarın adet olacağım. Adet belirtilerim var zaten. Allahım hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evladınızı. Bana da dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…