- Konu Sahibi ssaayyhhyy
-
Bende eylül 22 si aşılama yapıldı ama bu gün test verdim kandan negatif çıktı.Ama evde testlerimde hep 2 ci hayalet çizgi vardı.Biraz hüsran oldu tabi.İnşallah siz iyi sonuç alırsınızKızlar merhaba,
Bu ay ilk defa klomen tedavisi gördüm. Günde 2 tane 5 gün şeklinde devam ettim. İlaç bittikten 4 gün sonra da çatlatma iğnesi vuruldum. Çatlatma iğnesinin vurulduğu gün ve ertesi günü hem yumurtlama hem de gebelik testleri yaptım. Yumurtlama testi pozitif ama gebelik testi hep negatif. Hcg hormonum iğneye rağmen yükselmemiş mi. İşe yaramamış mı demek bu.
Merhaba,ben birşey soracağım 22 eylülde aşılama oldum bu gün negatif çıktı kanda.Erken davranmadım değil mi test için?Hamileyseniz de biraz erken zaten. 10. günde ben de negatif görmüştüm. İnşallah hamilesinizdir.
Aşılama hiç yaptırmadım ama dediğim gibi ben iğneden sonra 10. gün negatif görmüştüm ama hamileymişim. Herkeste farklı olabilir. Doktorunuz size ne zaman test yapın dedi? 10 gün biraz sınırda bir zaman, yanıltıcı olabilecek bir gün yani. Bilemedim.Merhaba,ben birşey soracağım 22 eylülde aşılama oldum bu gün negatif çıktı kanda.Erken davranmadım değil mi test için?
Bence erken daha.Bende eylül 22 si aşılama yapıldı ama bu gün test verdim kandan negatif çıktı.Ama evde testlerimde hep 2 ci hayalet çizgi vardı.Biraz hüsran oldu tabi.İnşallah siz iyi sonuç alırsınız
İğneyi vurulur vurulmaz mı yaptınız testi? O hormon kana geç karışıyor, vücudu da geç terkediyor diye okumuştum burda birinin yorumunda. O markayı da hiç kullanmadım.Çatlatma iğnesi 12. Gün. Bat 5 Ekim. Erken gebelik testi yaptım. Negatif. Inovita diye bir test. İnternetten sipariş etmiştim. İğne vurulduğunda da sonrasında da ne zaman yapsam hep negatif çıktı. Bu testlerin güvenirliği nasıl acaba
Hem vurulduğum gün hem de 2 gün sonrasında yaptım. 7. Gün, 10. Gün ve bugün 12. Gün. Tekinde bile silik dahi çıkmadı.İğneyi vurulur vurulmaz mı yaptınız testi? O hormon kana geç karışıyor, vücudu da geç terkediyor diye okumuştum burda birinin yorumunda. O markayı da hiç kullanmadım.
Çok ilginç. Hep aynı markayla mı yaptınız? Belki hassas bir test değildir.Hem vurulduğum gün hem de 2 gün sonrasında yaptım. 7. Gün, 10. Gün ve bugün 12. Gün. Tekinde bile silik dahi çıkmadı.
Evet. Internetten toplu sipariş etmiştim. 30 ovulasyon 6 gebelik testi göndermişler. 5ml hcg ye kadar gösterir yazıyor. Kanda ilk ölçümler kaç çıkar genelde. Adetten iki gün önce hcg kaç olmalıdırÇok ilginç. Hep aynı markayla mı yaptınız? Belki hassas bir test değildir.
Yani gebeliğini 5 küsürle öğrenen de var, çok daha yüksek değerle öğrenen de var. Herkesin döllenme günü, yerleşmesi falan her şeyi farklı. Ben önceki iğnemde 8. gün silik çizgi gördüğümde kan değerim 9 küsürdü.(iğnenin etkisi) marka predictor early idi. Yani 9 küsür değeri bile göstermişti.Evet. Internetten toplu sipariş etmiştim. 30 ovulasyon 6 gebelik testi göndermişler. 5ml hcg ye kadar gösterir yazıyor. Kanda ilk ölçümler kaç çıkar genelde. Adetten iki gün önce hcg kaç olmalıdır
Anladım. Bu ay da olmadı sanırım. Hayırlısı olsun. Her ay bu sonucu görmek çok üzücü. İnşallah önümüzdeki ay olur. Çok teşekkür ederim cevaplar içinYani gebeliğini 5 küsürle öğrenen de var, çok daha yüksek değerle öğrenen de var. Herkesin döllenme günü, yerleşmesi falan her şeyi farklı. Ben önceki iğnemde 8. gün silik çizgi gördüğümde kan değerim 9 küsürdü.(iğnenin etkisi) marka predictor early idi. Yani 9 küsür değeri bile göstermişti.
Rica ederim, ne demek. Üzüntünüzü çok iyi anlayabiliyorum. Yine de umudumuzu kaybetmeyelim, inşallah bu ay hayırlısıyla olur. Olmazsa da bir sonraki ay yeni umutlarla başlarız. Allah daha zor imtihanlar vermesin.Anladım. Bu ay da olmadı sanırım. Hayırlısı olsun. Her ay bu sonucu görmek çok üzücü. İnşallah önümüzdeki ay olur. Çok teşekkür ederim cevaplar için
Amin. Allah razı olsunRica ederim, ne demek. Üzüntünüzü çok iyi anlayabiliyorum. Yine de umudumuzu kaybetmeyelim, inşallah bu ay hayırlısıyla olur. Olmazsa da bir sonraki ay yeni umutlarla başlarız. Allah daha zor imtihanlar vermesin.
Doktorun biri 12 diğeri 15 gün demişti kafam karıştıAşılama hiç yaptırmadım ama dediğim gibi ben iğneden sonra 10. gün negatif görmüştüm ama hamileymişim. Herkeste farklı olabilir. Doktorunuz size ne zaman test yapın dedi? 10 gün biraz sınırda bir zaman, yanıltıcı olabilecek bir gün yani. Bilemedim.
Benim güvenim kalmadı testlere çünkü evde hep silik çıktı kanda negatifÇatlatma iğnesi 12. Gün. Bat 5 Ekim. Erken gebelik testi yaptım. Negatif. Inovita diye bir test. İnternetten sipariş etmiştim. İğne vurulduğunda da sonrasında da ne zaman yapsam hep negatif çıktı. Bu testlerin güvenirliği nasıl acaba
Yanlış pozitif gösterdikleri oluyor demek ki. Bende her zaman negatif çıktığı için hep doğru maalesef.Benim güvenim kalmadı testlere çünkü evde hep silik çıktı kanda negatif
Yanlış pozitif gösterdikleri oluyor demek ki. Bende her zaman negatif çıktığı için hep doğru maalesef.
Çok teşekkür ederim. Tekrar test yapmadım. Yarın adet olacağım. Adet belirtilerim var zaten. Allahım hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evladınızı. Bana da dua edinSizin belli oldu mu acaba üzülmeyin silik görüp 15. Gün öğrenen var bende adet olacağım dedim fakat 114 çıktı 13 gece 14 e bağlayan gece kan testim
İnşallah olmazsınız ben şimdi olucam dediğim yerde kanda çıkmıştıÇok teşekkür ederim. Tekrar test yapmadım. Yarın adet olacağım. Adet belirtilerim var zaten. Allahım hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evladınızı. Bana da dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?