- 23 Eylül 2023
- 41
- 12
- 3
- 40
- Konu Sahibi ssaayyhhyy
Edelim, inşallahTaniki dua edelim birbirimize inşallah olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Edelim, inşallahTaniki dua edelim birbirimize inşallah olur
İlk gebeliğimde ilk aylar boyunca ara ara adet ağrısı gibi ağrılar yaşamıştım, doktor normal demişti. Öyle bir şey ki regl sancısı gebelik belirtisi de olabilir regl belirtisi de:) sonuçta rahim duvarına bebek yerleşiyor. Ağrı olması çok normal, inşallah hamilesinizdir.Sonucu yaz olur mu. Ben 5 ine kadar adet olurum herhalde. İyice ağrım başladı.
Çok teşekkür ederim. Adet tarihim 5 Ekim olmalı. Ben de klomen kullandım 2 yumurta oluştu acaba adet erken ve çok olacak da ondan mı ağrıyor diye düşünüyordum. İçime su serptiniz. İnşallah yerleşme ağrısıdırİlk gebeliğimde ilk aylar boyunca ara ara adet ağrısı gibi ağrılar yaşamıştım, doktor normal demişti. Öyle bir şey ki regl sancısı gebelik belirtisi de olabilir regl belirtisi de:) sonuçta rahim duvarına bebek yerleşiyor. Ağrı olması çok normal, inşallah hamilesinizdir.
Rica ederim. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz? 1-2 güne yapsanız çıkar kesin.Çok teşekkür ederim. Adet tarihim 5 Ekim olmalı. Ben de klomen kullandım 2 yumurta oluştu acaba adet erken ve çok olacak da ondan mı ağrıyor diye düşünüyordum. İçime su serptiniz. İnşallah yerleşme ağrısıdır![]()
Testte negatif görünce çok üzülüyorum. Bekleyeyim adet günüm geçerse yapayım diye düşünüyorum. Zaten adet sancisiysa bir iki gune gelirRica ederim. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz? 1-2 güne yapsanız çıkar kesin.
Evet haklısınız, bize de haber verin:)Testte negatif görünce çok üzülüyorum. Bekleyeyim adet günüm geçerse yapayım diye düşünüyorum. Zaten adet sancisiysa bir iki gune gelir
Veririm. Teşekkürler tekrarEvet haklısınız, bize de haber verin:)
Her sarı akıntı enfeksiyon olmaz. Koku var mı, kaşıntı var mı bunlar önemli ve kültür aldırmak lazım kesin anlamak için. Tabi hamilelik belirtisi de olabilir.Arkadaşlar bugün açık sarı bir akıntım oldu. İğnenin 11. Günü. Enfeksiyon mu kapmisim. Sizde de benzer durumlar oldu mu/ olmuş muydu
Tüp bebek transferinden sonra bende yasadım regl agrısı. Her seferınde tuvalrte kosturuyordum geldı mı dıye ama hamileydim. İğnenin 7. Günü yine aynı agrılarım var regl belirtisi olacagı gibi hamilelikte olabiliyor. Burda okudugum kadarıyla sarımsı akıntısı da hamılelık belırtısıÇok teşekkür ederim. Adet tarihim 5 Ekim olmalı. Ben de klomen kullandım 2 yumurta oluştu acaba adet erken ve çok olacak da ondan mı ağrıyor diye düşünüyordum. İçime su serptiniz. İnşallah yerleşme ağrısıdır![]()
Biraz koku da var. Devam ederse kültür aldirayim. İnşallah hamilelik belirtisidir amaHer sarı akıntı enfeksiyon olmaz. Koku var mı, kaşıntı var mı bunlar önemli ve kültür aldırmak lazım kesin anlamak için. Tabi hamilelik belirtisi de olabilir.
Sizin bugün müydü adet tarihi?Biraz koku da var. Devam ederse kültür aldirayim. İnşallah hamilelik belirtisidir ama
Hala devam ediyor regl ağrısı. Bugün de sarı akıntı geldi. Ya hamileyim ya da gerçekten regl olacağım ve enfeksiyon kaptım. İnşallah hamileyimdir. Dualarınızı bekliyorumTüp bebek transferinden sonra bende yasadım regl agrısı. Her seferınde tuvalrte kosturuyordum geldı mı dıye ama hamileydim. İğnenin 7. Günü yine aynı agrılarım var regl belirtisi olacagı gibi hamilelikte olabiliyor. Burda okudugum kadarıyla sarımsı akıntısı da hamılelık belırtısı
Bugün değil 5 iSizin bugün müydü adet tarihi?
Çok heyecanlıBugün değil 5 i
Dün yaptım ben deÇok heyecanlıben asla dayanamaz test yapardım.Gün sayıyorum, günler geçmiyor
Peki belirti falan var mı? Uyku, mide bulantısı falan?Dün yaptım ben de. İğnenin 10. Günüydü. Negatif çıktı. Şimdi de sarı akıntı görünce korktum. Enfeksiyon belirtisi demişler internette doktorlar
Uyku da yok mide bulantısı da yok. Aksine maşallah cin gibiyimPeki belirti falan var mı? Uyku, mide bulantısı falan?
Hamileyseniz de biraz erken zaten. 10. günde ben de negatif görmüştüm. İnşallah hamilesinizdir.Uyku da yok mide bulantısı da yok. Aksine maşallah cin gibiyim![]()
İnşallah. Çok teşekkür ederim. Buradan paylaşırım sonucu artıkHamileyseniz de biraz erken zaten. 10. günde ben de negatif görmüştüm. İnşallah hamilesinizdir.