- Konu Sahibi ssaayyhhyy
-
İki yumurtam olmuştu 14 dedi birisi ama diğerini demedi çok güzel dedi hemen vurdu ayakta 15İnşallah hamilesinizdir. Benim akıntım fazla değil. Çok az az geliyor ama her gün geliyor. İnşallah ben de hamileyimdir. Beklemekten başka yol yok galiba. Kaç yumurtanız oluştu
İnşallah güzel haberler alırız canımMerhaba
Bende klomen kullandım bu ay 5 gün dünde iğne vuruldumm
Cat iğnesini ne zaman vuruldunuzİki yumurtam olmuştu 14 dedi birisi ama diğerini demedi çok güzel dedi hemen vurdu ayakta 15
. Gün kan ver dedi evde test yapma dedi yanlış çıkar dedi 1 buçuk sene oldu evleneli 25 yaşındayım çok yoruldum ama inşallah olur ilk denemede bugün erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı
İnşallahİnşallah güzel haberler alırız canım
Çok geçmiş olsun. Bu ay olur inşallahİnşallah
Mart ayında kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için 6 aydırda hamile kalamadım.
Bende de iki yumurta oldu. Yaşın çok genç daha. İnşallah bu ay olmuştur. Belirtilerin olmuş gibiİki yumurtam olmuştu 14 dedi birisi ama diğerini demedi çok güzel dedi hemen vurdu ayakta 15
. Gün kan ver dedi evde test yapma dedi yanlış çıkar dedi 1 buçuk sene oldu evleneli 25 yaşındayım çok yoruldum ama inşallah olur ilk denemede bugün erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı
İnşallahÇok geçmiş olsun. Bu ay olur inşallah
Amin, inşallah. Bu ay müjdeli haberler paylaşalımİnşallah
Diğer aylar hep kendimiz denedik ilaçsız. Ağustos ayında yumurtam büyümüştü kendiliğinden ovitrella vuruldum olmadı.
Doktorumu değiştirdim bu ay o doktorda klomen verdi sonra kontrole gittim cuma günü as çok güzel büyümüş hadi iğneni al gel vuralım dedi vuruldum. İlaç+iğne İnşallah benim gibi bekleyen herkese güzel sonuçlar aldırsın Allahım
İnşallahAmin, inşallah. Bu ay müjdeli haberler paylaşalım
10. Gün bugün. Birkaç güne belli olur artıkİnşallah
Sizin kaç gününüz kaldıı
21 EylülCat iğnesini ne zaman vuruldunuz
Bel ağrım çok adet olacakmış gibi akıntım çok göysüm ve kadıklarım ağrıyorBende de iki yumurta oldu. Yaşın çok genç daha. İnşallah bu ay olmuştur. Belirtilerin olmuş gibi
O zaman ilaç etkisi olabilir. Adet gününü beklemeniz daha sağlıklı. Umarım gebelik vardir21 Eylül
Ayyy çok iyi. İnşallah devam eder. Ben adet olacağım galiba. O şekilde ağrım varBel ağrım çok adet olacakmış gibi akıntım çok göysüm ve kadıklarım ağrıyor
Ayakta durunca belim çok ağrıyor ama hiç umudum kalmadıAyyy çok iyi. İnşallah devam eder. Ben adet olacağım galiba. O şekilde ağrım var
4 gün kaldı kan vermeye gideceğim 5 indeAyyy çok iyi. İnşallah devam eder. Ben adet olacağım galiba. O şekilde ağrım var
Sonucu yaz olur mu. Ben 5 ine kadar adet olurum herhalde. İyice ağrım başladı.4 gün kaldı kan vermeye gideceğim 5 inde
Yok yokk kanı görene kadar umut varr öyle düşünme sakınn. İnşallah hamilelik olsunnn10. Gün bugün. Birkaç güne belli olur artık
Ama belirti yok bende. Pek umudum yok
İnşallah canım. Son günleri beklemek daha zor. Sağ olYok yokk kanı görene kadar umut varr öyle düşünme sakınn. İnşallah hamilelik olsunnn
Taniki dua edelim birbirimize inşallah olurSonucu yaz olur mu. Ben 5 ine kadar adet olurum herhalde. İyice ağrım başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?