Çatlatma iğnesi ve gebelik testi

Benim de aynı şekilde oldu, 2 gün yaptım ben iğneyi arkasından cycloya başla dedi, günde 2 tane alıyorum. Bugün 4. Gün ilaçta pembe lekelenme oldu, anlayamadım. Doktorum ilaca devam et sorun yok dedi. Senin böyle olmuş muydu ve ne durumdasın kullandın mı ilacı?
Ben kullanmadım o ilacı internette iyi yorunlar okumadım diye bilmiyorum adeti geciktirmek için verdiğini söylemişti doktorum bende kanama gibi bir sey olmadı hiç ilacı kullanmadım ama suan 7. Gun iğneden sonra karın agrım var

Ben kullanmadım o ilacı internette iyi yorunlar okumadım diye bilmiyorum adeti geciktirmek için verdiğini söylemişti doktorum bende kanama gibi bir sey olmadı hiç ilacı kullanmadım ama suan 7. Gun iğneden sonra karın agrım var
8 ve 9 kasımda yaptım iğneyi, 36 saat sonra ilişki oldu. Bu kanama neyin nesi anlamadım ama kasık ağrım var benim de fazla şekilde.

O ilacı kullanmayı unutmadın dimi her gun aldın mı unutursan adet söktürücü özelliiği oldugunu yazanlar var
Yok hiç unutmadım alarmım da kurulu günde 2 kere içiyorum zaten. Doktora yazdım tekrar ameliyattaymıs ama asistanı yumurta çatladığı için kanama olmuş olabilir dedi. Bakalım doktora sorup dönecek. Hala devam ediyor lavobaya gittikçe.

Yok hiç unutmadım alarmım da kurulu günde 2 kere içiyorum zaten. Doktora yazdım tekrar ameliyattaymıs ama asistanı yumurta çatladığı için kanama olmuş olabilir dedi. Bakalım doktora sorup dönecek. Hala devam ediyor lavobaya gittikçe.
İnternet yorumlarına baktımda kanama baslarsa bırakın yazıyor ama dr ye kesin ulasın sorun bence

Doktor vucutta ostrojen az oldugu icin simdi verilince rahim duvarinda degisiklikler oldugu icin kanama olablecegini soyledi, ilaca devam dedi. Lekelenme de azaldi baya dunden beri, kahverengiye dondu. Yalniz ilac inanilmaz siskinlik yapti ve istahim acildi ( hayatimda ilk kez :) )
Igneden sonra kac gun gecti senin?

Back