Çatlatma iğnesi ve gebelik testi

ssaayyhhyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2023
41
12
3
40
Kızlar merhaba,
Bu ay ilk defa klomen tedavisi gördüm. Günde 2 tane 5 gün şeklinde devam ettim. İlaç bittikten 4 gün sonra da çatlatma iğnesi vuruldum. Çatlatma iğnesinin vurulduğu gün ve ertesi günü hem yumurtlama hem de gebelik testleri yaptım. Yumurtlama testi pozitif ama gebelik testi hep negatif. Hcg hormonum iğneye rağmen yükselmemiş mi. İşe yaramamış mı demek bu.

Alakası yok. Hcg hormonu gebelik esnasında bile önce kana ardından idrara karışır. Ve bu kadar kısa sürede hemen idrara karışıp test de kendini belli etmesi biraz erken. Bide bi anda tavan yapmaz. Yavaş karışır ve vücuttan yavaş ayrılır. Kiminde cat iğnesinin etkisi 7 8 günde cikarken kiminde 12 günü bulur. Siz bunları hiiiic düşünmeyin gorevlerinizi yapın ve günlük hayatınıza mümkün mertebe düşünmeden devam etmeye odaklanın. Mevlam sağlıklı hayirli gebelik nasip etsin.

Amin. İsteyen, bekleyen herkese inşallah. Çok teşekkür ederim cevap için. Canım sıkılıp duruyordu.

Amin. İsteyen, bekleyen herkese inşallah. Çok teşekkür ederim cevap için. Canım sıkılıp duruyordu.
Rica ederim
Gebelik için en yararlı sey düşünmemek ve rahat olmak. Bolca dua et ve günlük hayatına devam et. Düşünme demek kolay diyebilirsin ama inan yıllarımı verdim. Stres herseyin özellikle gebeliğin en en en büyük düşmanı. Kendine iyi gelecek şeylere odaklan. Bu kadar didikleme ilac etki ettimi etmedi mi vs diye. İnan kendine edersin. Düşündükçe olmaz. Gerekli tıbbi tahlilleri yaptırın sorun var yada yok sonrasını zamana bırakın. Yoksa yol gittikçe uzar. Ben ettim sen etme diye diyorum

Çok haklısın. Bu kadar didiklemeyi ben de hiç istemiyorum ama elimden gelmiyor. Kararlıyım ama akışına bırakmaya çalışacağım. Allah nasip ettiyse olacak zaten. Tekrar teşekkür ederim. İnsan böyle durumlarda bir destek arıyor. Hiç tanışmıyoruz ama çok iyi geldi mesajların. Sağ ol

Elbetteki zamanı geldiğinde gelecektir. Gerekli tahlilleri araştırmaları zamanı gelince doktor yönlendirmesi ile yaptirirsiniz eşinizle. Herseyi bırakın diyemem asla. Üstünüze düşeni yapın gerisi dua teslimiyet. Ötesi insanın kendisine zarar vermesi emin olun. Bu süreçte elinizi karniniza koyup fatiha ihlas nas Felak ve ayetel kursi okumanizi tavsiye ederim. Gece yatmadan sabah uyandığınızda yapın. Bolca estağfurullah çekin. Salavat getirin. Ilac kullansam da doktora gitsem de Rabbım sen vereceksin sen nasip edeceksin senden istiyorum diye dua edin. Bunları düzenli yaptığınızda kalbiniz rahatlayacak alışacak gerçekten verecek olanın rabbimiz olduğunu kalp ikna olacak. Ayrıca 41 hurmaya 41 meryem suresi okuyup yada okutup bebek niyeti ile baslayabilirsiniz. Ben bu dediklerimi yaptıktan 1 ay sonra gebe kaldım tedavi ile. Her gün aç karnına 1 esin 1 sen okunmuş hurmayi yiyin. En son 1 tane kaliyo onuda yarım şekilde eşinle tüketin. Allahin izniyle bunu deneyip gebelik elde etmeyen çok az kişi var. Hemen olur diyemem ama Elbette kısa sürede allahin izniyle gebelik oluyo. Bolca dua et.
Rica ederim yıllarca bir çok şeyle uğraştığım için bu durumda olan kişilere hep destek olmaya yol göstermeye çalışıyorum. İstediğin zaman özelden de yazabilirsin.

Çok sevindim senin adına. Hayırla, sağlıkla kucağınıza alır, analı babalı büyütürsunüz inşallah. Ben de yapıyorum bunları. 41 Meryem suresine de başladım. 5. Günüm oldu. Eşim değil de ben yiyorum sadece. İnşallah biz de alırız güzel haberleri. Ben de burada paylaşır, umut olurum herkese

Ohh ohh masallah supersin. Eşine de yedirebilirsen daha iyi olur ama sart da değil. Mevlam çabalayan bekleyen isteyen herkese kolaylikla nasip etsin.

Klomen kullandigin gün kasik agrin oldumu

Adet olacakmissiniz gibi his var mı. Benim de 9. Günüm. 21 eylülde vurulmuştum. Adet olacakmışım gibi karnımda bir gerginlik göğüslerimde şişlik ve sertlik var
Aynı gün vurulmuşuz perşembe günü vuruldum evet var belim ağrıyor ve akıntım çok fazla

Aynı gün vurulmuşuz perşembe günü vuruldum evet var belim ağrıyor ve akıntım çok fazla
İnşallah hamilesinizdir. Benim akıntım fazla değil. Çok az az geliyor ama her gün geliyor. İnşallah ben de hamileyimdir. Beklemekten başka yol yok galiba. Kaç yumurtanız oluştu

Şimdi 15 günlük bekleyişiniz başladı o zaman
Evetttt
Dün iğne vurulduğum için doktor ilişki yok dedi.
Bugün itibari ile gün aşırı ilişki olacak dedi. İğne vurunduktan 30 saat sonra yumurta çatlarmış bizde 26. Saatte felan değerlendirdik bugün iğneden sonra ilk olarak. Şimdi bir gün araa sonra devam bakalım bizi ne bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…